2777
2789
عنوان

مشکل جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 71 پست

وقتی جاریم رفت برا زایمان دکتر ازش پرسید چندتا بچه داری گفت ۲ تا و این سومیه در حالی که جاری بزرگم پرونده ی ناباروری و ای وی اف ناموفق داره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
وقتی جاریم رفت برا زایمان دکتر ازش پرسید چندتا بچه داری گفت ۲ تا و این سومیه در حالی که جاری بزرگم پ ...

قطره رو بیشتر بچکون

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وقتی جاریم رفت برا زایمان دکتر ازش پرسید چندتا بچه داری گفت ۲ تا و این سومیه در حالی که جاری بزرگم پ ...

عزیزم کار احمقانه ایه بچش بزرگ میشه جلو چشش فردا روزی امکان داره پشیمون شه یا دعوایی چیزی بشه بجش پس بگیره چه کاریه 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

چرا باورنکردنیه؟یکی از فامیلای مامانم اقاهه بچه دار نمیشد برادر کوچیکش ی دختر داشت  باردار ک شد گفت این واسه جاریم و تو زایشگاه دادش ب جاریش ی پسر بود الانم اون ازدواج کرده پسره خودشم دوتا بچه داره

مگه میشه مگه داریم 😐😓

باورپذیر نیست 

خب 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چطور مادر بچه قبول کرده؟؟ خیلی سخته

پدر شوهر خواهرم هم اینطوره پیش عمو و زن عموش بزرگ شده به عنوان پدر و مادرش .ولی مادر بچه هیچوقت راضی نبوده شوهرش مجبورش کرده  بخاطر برادرش چند دختر داشته فقط همین پسرو داشته