2777
2789
عنوان

مشکل جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 71 پست
چرا؟ تو خانواده شوهرم همین اتفاق افتاد.البته اون بچه نمیدونه عموش پدر واقعیشه.

من تا حالا ندیدم و نشنیدم همچین چیزی که یه جاری از بچش بگذره و تقدیم جاریش کنه!! 

ما توی اقوام یکی داشتیم که راضی نشد بچه شو حتی به خواهرش که نزدیک بیست ساله بچه دار نمیشد بده! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فرض کنید اسم جاریم که بچه نداره زهراست اونیکی فاطمه حالا فاطمه رفته به اسم رهرا سز کرده در حالی که زهرا پرونده ی نازایی تو همون بیمارستان داشته

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرض کنید اسم جاریم که بچه نداره زهراست اونیکی فاطمه حالا فاطمه رفته به اسم رهرا سز کرده در حالی که ز ...

😐😐😐خب چرارفته اونجا برای زایمان؟؟

تیکر تولد یه سالگی پسرم😍😍😍😍..میشه برای سلامتیش صلوات بفرستین🤗🤗🤗خدایا دامن همه منتظرارو سبز کن با یه نی نیه گوگولی مگولی😍😍😍😍
ثبت احوال

چیکار ثبت داره من دوستم این کارا کرد اصلا ثبت نرفتم  رفتن پست اصلا ربطیم بهدپرونده نازایی نداره خودشون  چه سوتی دادن 

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙

پیش وکیل رفتن میگه نمیشه کاریش کرد و این بچه همینجور بی شناسنامه مونده

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
😐😐😐خب چرارفته اونجا برای زایمان؟؟

چیمیدونم چون اون بیمارستان هزینه ی سز آزاد رو کمتر میگیره نسبت به جاهای دیگه

[QUOTE=88680067]پیش وکیل رفتن میگه نمیشه کاریش کرد و این بچه همینجور بی شناسنامه مونده ببین بیا خصو ...

چجوری بیام خصوصی بلد نیستم