2777
2789
عنوان

کولیت روده

249 بازدید | 5 پست

دوستان کسی کولیت روده داره؟ 

اگه داره تو بارداریش مشکلی براش پیش نیومده؟

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

سلام یه خانوم دیگه هم قبلا تاپیک زده بود.من هم کولیت روده دارم روده م تحریک پذیرم هست تا چند وقت پیش باردار بودم کلا تمام علائمم رفته بود وقتی تحقیق کردم دیدم اکثرا توی بارداریشون علائمشون میره

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
سلام یه خانوم دیگه هم قبلا تاپیک زده بود.من هم کولیت روده دارم روده م تحریک پذیرم هست تا چند وقت پیش ...

شما دارو مصرف میکنی؟؟

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دارو مصرف میکنی؟؟

اره یجور کپسول بود که الان تموم کردم روغن نعنا توش بود فک کنم برا اونایی که یبوست دارن  .با قرص کلردیازپوکساید ۱۰ شبی یکی .که کلا درد روده هامو اروم کرده البته توی بارداری نباید مصرف بشه 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤