2777
2789
عنوان

دکتر نصر

428 بازدید | 7 پست

بیمارای دکتر نصر لطفا بیاین 

نظرتون و نتیجه ای که گرفتین چی بوده؟

سن و علت مراجعتون رو بگین لطفا 

من خودم ۳۵ سال و ۱۳ ماه اقدام بی نتیجه علت ناباروری رو ناشناخته گفتن و اینکه باید لاپاراو هیسترو و سپتوم برداری انجام بدم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تهران عزیزم

عزیزم من از اصفهانم ولی بعد از نتیجه نگرفتن از پزشکان اصفهان 😫 رفتم تهران و دکتر نصر با آرامش و مهربونی گفت قول میدم برای مادر باردار باشی و نظر پزشکان اصفهان رد کرد برای نازایی و من امروز 22 اردیبهشت 98 مادر یه دختر خوشگل و نازم 

هم اسم دختر دکتر "نیــــڪا" 

بهترین تصمیم زندگیــــم بود 🎀 

عزیزم من از اصفهانم ولی بعد از نتیجه نگرفتن از پزشکان اصفهان 😫 رفتم تهران و دکتر نصر با آرامش و مهر ...

عزیزم مرسی برای منم دعا کن دکتر نصر انقدر سرش شلوغ شده وقت نداره به دردودلت گوش بده خیلی دوس داشتم بتونم حرف بزنم انسالله منم مامان بشم دیشب خواب میدیدم بی بی چکم مثبت شده صبح پاشدم زدم دیدم خبری نیست 

عزیزم مرسی برای منم دعا کن دکتر نصر انقدر سرش شلوغ شده وقت نداره به دردودلت گوش بده خیلی دوس داشتم ب ...

عزيزم ميدونم براي چند روز پيشه تايپيكت

اما منم ميخام اي وي اف كنم پيش دكتر نصر

پلي كيستيكم و امروز لك شدم از روز اول بايد امپول بزنم

دارم از استرس ميميرم

تازه شهرستانم

نظرا خيلي نسبت ب دكتر متفاوته واقعا نميدونم چيكار كنم اصلا وقت ندارم 

لطفا اگه هستي ج بده