2821
2789
مرسی...پس من تنبل تر شدم واسه خوندن تو این دوماه که مونده🤓 امیدم به سال دیگه ست

واقعیتش اگر رشته تاپ بخوای تو دو ماه نمیشه کاری کرد ولی خب میتونی از همین دو ماه شروع کنی برای سال بعد هرچقدر بیشتر بخونی و تست بزنی جلوتری 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبی ک .منم ۶۶۰۰. منطقه چند

منطقه 1 تبریز . متوسط به حساب میام برای پزشکی . حالا دو هفتس که درس خوندنو کم کردم میخوام ببینم فردا چن میارم  البته ترازم بالاتر بود از وقتی این امتحانای کلی شروع شد قشنننگ افت کردم 

منطقه 1 تبریز . متوسط به حساب میام برای پزشکی . حالا دو هفتس که درس خوندنو کم کردم میخوام ببینم فردا ...

اره میدونم. منطقه ۱ که ۶۷۰۰ برای پزشکی کمه. ساعتتو کم نکن. الان چقد میخونی؟

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
اره میدونم. منطقه ۱ که ۶۷۰۰ برای پزشکی کمه. ساعتتو کم نکن. الان چقد میخونی؟

میدونم ولی خب به پردیسم راضیم . میدونی خسته شدم قبلا حداقل 9-10 ساعت میخوندم الان حسابش از دستم در رفته شاید 8 ساعت 

میدونم ولی خب به پردیسم راضیم . میدونی خسته شدم قبلا حداقل 9-10 ساعت میخوندم الان حسابش از دستم در ر ...

خوشبحالت میتونی بری پردیس

هرکسی برتری هایی داره منم میگم خوشبحالت که منطقه 3 قبولیت خیلی راحت تره . پردیسم خیلی سخته قبولیش اص ...

منطقه سه سطح علمی هم پایین تره.