2821
2789
چون که واقعا از لحاظ روحی خسته شدم دوم این که فک میکنم دیگه خوندم بعد از این مروره فقط و نمیخواد به ...

خوش بحالت خوندی من ده روز پیش عروسیم بود واقعا نشد درس بخونم

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
چون که واقعا از لحاظ روحی خسته شدم دوم این که فک میکنم دیگه خوندم بعد از این مروره فقط و نمیخواد به ...

مرور خیلی مهمتره عزیزم. ازمون چی؟میری؟

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترجمه نیازم با این تایپت😂😂😂 من هم زبان شرکت کردم هم تجربی ولی پزشکی تجربی میخوام

رتبه قبلیت چند بود؟ ترازت چنده

مرور خیلی مهمتره عزیزم. ازمون چی؟میری؟

اره مهمه ولی میدونی درسا تکراری شدن برام اصن نمیتونم با حوصله مثل قبل بخونم فک میکنم دیگه زحمتمو کشیدم بعد  این خیلی تاثیر نداره الکی خودمو اذیت نکنم مخصوصا این که از اخر اردیبهشت امتحانای نهایی شروع میشه و نمیشه دیگه خوب خوند . قلم چی میدم سنجشم جامع هارو میدم

اره مهمه ولی میدونی درسا تکراری شدن برام اصن نمیتونم با حوصله مثل قبل بخونم فک میکنم دیگه زحمتمو کشی ...

خب ما میتونیم به هم کمک کنیم. البته اگر برنامه داشته باشی میشه توی نهایی هم کنکوری خوند

اره خیالت راحت عزیزم. عروسیتم مبارک

مرسی...پس من تنبل تر شدم واسه خوندن تو این دوماه که مونده🤓

امیدم به سال دیگه ست

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
مرسی...پس من تنبل تر شدم واسه خوندن تو این دوماه که مونده🤓 امیدم به سال دیگه ست

خوبه ک همسرت میزاره برای کنکور بخوتی حداقل