2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

86 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من این ماه کیت تخمک گذاریم از ١٢ پریم هاله انداخته تا الان ک روز١۵ پریمه. هیچ وقت ندیدم پررنگ بشه. حتی روزی هم ک فهمیدم باردارم کیت تخمک گداریم هاله انداخت.بی بی چک زدم هاله انداخت و فهمیدم باردارم. الان گیجم نمیدونم کی تخمک گذاری دارم.اعصابم بهم ریخته است.چیکار کنم تخمک گداری داشته باشم؟تخمکام خوب باشه؟کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه میشه بجای تست بارداری از کیت استفاده کرد؟

منم قبلنا وقتی واسه تخمک گذاریم میزدم چند روز پشت سر هم دو خط میفتاد

دیگه اصلا نزدم.گیج شده بودم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
مگه میشه بجای تست بارداری از کیت استفاده کرد؟ منم قبلنا وقتی واسه تخمک گذاریم میزدم چند روز پشت سر ...

نه بجاش استفاده نکردم. روز ٢۶ سیکلم بود میخاستم بدونم تخمک گذاریم تمام شده یا نه دیدم هاله انداخت. یجاخوندم اگرباردار باشی کیت تخمک مثبت میشه.شک کردم مگه ٢۶ام هم میشه کیت تخمک مثبت بشه بی بی زدم دیدم اون هاله انداخت. حالا اعصابم خورده نمیدونم چی درسته چی غلطه؟کی اقدام کنم.همسرمم سرما خورده دارو میخوره.اصلا حال نداره چه برسه بگم اقدام کنیم😔

نه بجاش استفاده نکردم. روز ٢۶ سیکلم بود میخاستم بدونم تخمک گذاریم تمام شده یا نه دیدم هاله انداخت. ی ...

حالا شاید بارداری ک نشون داده

واسه بعضیا تست بارداری زودتر نشون میده

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
حالا شاید بارداری ک نشون داده واسه بعضیا تست بارداری زودتر نشون میده

نه امروز ١۵ پریودیمه. باردار ک‌نمیشه باشی.مشکلم اینه نمیفهمم کی تخمک گذاری دارم تا اقدام کنم

نه امروز ١۵ پریودیمه. باردار ک‌نمیشه باشی.مشکلم اینه نمیفهمم کی تخمک گذاری دارم تا اقدام کنم

واسه تخمک گذاری ذهنتو درگیر نکن

بعد از اتمام پریودت،یک روز در میون تا سر موعد پریود بعدیت اقدام داشته باش

اینجوری احتمال باردار شدنت بیشتره

واسه تخمک گذاری ذهنتو درگیر نکن بعد از اتمام پریودت،یک روز در میون تا سر موعد پریود بعدیت اقدام داش ...

مامان نی نی ١۴ماهه تو اقدامم نشده عصبی شدم بهم ریختم همه دوستام ک باهام بودن باردار شدن من هنوز نشدم😢😢

واسه تخمک گذاری ذهنتو درگیر نکن بعد از اتمام پریودت،یک روز در میون تا سر موعد پریود بعدیت اقدام داش ...

دردم اینه این ماه ک کلی داروی گیاهی خوردم شوهرم دقیقا ١۴ سیکلم سرماخورد.سیکلام هم تقزییبا ٣٠تا٣۵ روزه

دردم اینه این ماه ک کلی داروی گیاهی خوردم شوهرم دقیقا ١۴ سیکلم سرماخورد.سیکلام هم تقزییبا ٣٠تا٣۵ روز ...

سرما بخوره ک مهم نیست گلم

شما یک روز در میون همیشه اقدام داشته باشید

دوتایی هم آزمایش بدین ک خودتونو چک کنید اگه خدایی نکرده عیبی هست برطرف بشه

مخصوصا شوهرت خیلی تقویت بشه.آجیل،موز،خرما بخوره

من دقیقا همون ماهی ک استرس نداشتم باردار شدم.۵ ماه اقدام بودم

کلا بی خیال بودم و کلا مشغول دعا خوندن و قرآن خوندن بودم میگفتم خدایا هر چی خودت میخای بشه ولی امیدوارم بچه دار شدن من مورد قبول تو باشه و بچه دار بشیم

ک همون ماه باردار شدم

ان شالله بزودی نینی گیرت بیاد💗