2777
2789
عنوان

پوست ومو

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 109 پست
من این روغنو میزنم بیشتر واسه چروک موثره.برا لک جواب نمیده من لک ندارم ولی دوستم که استفاده کرد لکه ...

برای لک من شنیدم روغن کرچک خیلی خوبه.ماسک کف دریا هم خوبه چون خودم استفاده کردمه

ارزش خودت  رو بشناس،آدمای درست در زمان درست وارد زندگیت خواهند شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کف دریا همونه ک سفیده؟تاثیر داشته واسه شما؟

بله عز عطاریا تهیه میکنی و پودرش،میکنی.من پوستم خیلی روشنه .کک مکام رو کمرنگ کرد و اینکه پوستم نرم هم شد

من ی پوست کاملن خشک و حساس دارم و کک مک هم دارم  اما ی مدته تقریبا ی ساله سعی کردم از ماسک و ر ...

ایشاله ک همون کک مکا هم بره.خداروشکر مشکلی ندارم فقط بعضی وقتا پوستم خشک میشه ک با روغن بنفشه رفع میشه

هر بار این درو محکم ببند برو
ایشاله ک همون کک مکا هم بره.خداروشکر مشکلی ندارم فقط بعضی وقتا پوستم خشک میشه ک با روغن بنفشه رفع می ...

مرسی دوستم .کک مک راه درمان قطعی نداره متاسفانه.برای بیرون با جرم پودر میپوشنمشون😂😁😁

بله عز عطاریا تهیه میکنی و پودرش،میکنی.من پوستم خیلی روشنه .کک مکام رو کمرنگ کرد و اینکه پوستم نرم ه ...

ممنون😍 پس ب دوستم بگم استفاده کنه،صورتش پره کک مکه. انقددد حرص صورتش میخوره ک حد نداره

هر بار این درو محکم ببند برو
ممنون😍 پس ب دوستم بگم استفاده کنه،صورتش پره کک مکه. انقددد حرص صورتش میخوره ک حد نداره

اره تاثیر داره.روغن کرچک هم خوبه.سفداب هم خوبه .من بعد از حمام سفیداب رو پودر جردمه و با گلاب پوستم رو لایه برداری میکنم بعدش با یخ ماساژ میدم و بعد روغن میزنم.

بیشترم بخاطر کم خونیه ک کک مک میشه و آفتاب

من دکتر گفته پوستت حساسه و افتاب و اینکه ارثی و تو فامیلمون زیاد هست چون اکثرن پوست روشن و مو رنگی هستن