2777
2789
عنوان

خون دماغ

153 بازدید | 9 پست

سلام دوستان دختردایی 4ساله من تقریبا 4روزه تب میکنه والان دوروزه فقطط بعدازظهرا خون دماغ شدید میشه علتش چیه ینی منظورم اینه که تاحالا دوروبریاتون اینجور بود

دکترم بردیمش ولی گفتن چیزی نیس

ولی بازم نگرانیم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

به خاطره تب کردنه نگران نباش چیزی نیس

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم هر روز خون دماغ شديد ميشه چه دكتري بردين منظورم متخصص چيه

متخصص اطفال بردنش آزمایشم دادن دکتره گفته چیزه خاصی نیس

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
به خاطره تب کردنه نگران نباش چیزی نیس

آره منم همین فکرو کردم ولی خب مامانش نگرانه

آره منم همین فکرو کردم ولی خب مامانش نگرانه

طبیعی مامانا همینجورین نگران میشن😊

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
عزیزم مطمئن باشین دماغش زخم نشده ولی گاها خون دماغ شدن نشانه خوبیه میگن خون رو رقیق میکنه من شبا تو ...

نمیدونم شایدم از اون باشه 

آره منم یادمه بچه که بودم تو خواب خیلی خون دماغ میشدم

ان شالله که هیچیش نیست عزیزم 

ممنون انشاالله