2777
2789
عنوان

بچه بدون اجازه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم نميزاره يكي داريم ولي مشتركه تو گوشيه شوهرمه اخه من يه بار يه پيج مخفي داشتم كه فالوور بالا و لايك كامنت خيلي بالا داشتم اونارو ديد ازون موقع نميزاره ديگه الان ك ٤ سال ميگذره بهش گفتم گفتش اصلا بخثشو نكن ك بزارم دوباره باز كني

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

اینستا چیزخاصی نیس ک اجازه بخواد خواهرشوهرامم سنشون بالای ۳۰ساله ولی همسرشون اجازه نمیده اینستا نصب کنن ک من درک نمیکنم.من خودم دوس ندارم داشته باشه یعنی حوصلشو ندارم ولی اگ شوهرم اجازه نمیداد حتما نصبش میکردم😒😒😒

اره شوهر من خیلیییی حساسه تازه یه دوره ای بود لاین بود و وایبر اونم نمیذاشت😑

ولی چند ماه پیش نصب کردم اینستا رو وپستاشو لایک کردم دیگه چیزی نگفت ولی دیروز میگف خوشم میاد همه فالوورات خانمن😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

كاري به استارتر و شوهرش ندارم

ولي ديدم از اينجور مردها

خودشون يك سره پاي اينستا و تل و... دارن 

در و داف و ميبينن و كيف ميكنن و كامنت ميدن و ..

بعد زنشون نبايد داشته باشه

چون كثافت كاريهاشونو ميبينه!