2777
2789
عنوان

گرفتن پستونک

185 بازدید | 9 پست

سلام. دوستان دخترم ۸ماهشه. برای خوابیدن پستونک میخوره و وقتی بی‌قراری می‌کنه بهش میدم. حس میکنم داره وابستگیش بیشتر میشه واسه همین خواستم قطعش کنم تا بیشتر نشده. تجربه ای دارید؟ چون دیر نشده خواستم کم کم این کارو بکنم. یک دفعه که اذیت شه نمیخوام

تعداد رای : 3
نظرسنجی
یک
2
66%
دو
1
33%

هنوز زوده واسه گرفتن اما خوب سعی کنن کم کم به چیزای دیگم عادتش بدی و یه لحظه بهونه میگیره دیگه سعی کن کمتر بهش پستونک بدی🤔🤔

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
هنوز زوده واسه گرفتن اما خوب سعی کنن کم کم به چیزای دیگم عادتش بدی و یه لحظه بهونه میگیره دیگه سعی ک ...

راست میگی. موقع بهانه گیریش میتونم قطع کنم و کنترلش کنم.

ولی خوابش یکم سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم هنوز زوده

من دخترم یه سال و هشت ماهش هست تازه الان شروع کردم

خداروشکر اکثر روزا خواب بین روزش دیگه پستونک نمیخوره

مثلا خوابش میاد میگه پستونک

میگم نیست اونم آروم میاد بغلم می‌خوابه

چند شبی شده که شبم بدون پستونک می‌خوابه ولی نیمه شب بهش میدم

میگم کم کم اونم قطع کنم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
به نظرم هنوز زوده من دخترم یه سال و هشت ماهش هست تازه الان شروع کردم خداروشکر اکثر روزا خواب بین ر ...

می‌خوام از الان شروع کنم. خیلی کم کم. عجله ندارم تو قطعش. میترسم وابستگیش زیاد شه اذیت سه موقع قطعش. عزیزم چه دختر ناناز و خوبی

راست میگی. موقع بهانه گیریش میتونم قطع کنم و کنترلش کنم. ولی خوابش یکم سخته

تو خوابشم نهایتش یروز دوروز از خواب بندازتت دیگه ولی کم کم عادت میکنه 

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
می‌خوام از الان شروع کنم. خیلی کم کم. عجله ندارم تو قطعش. میترسم وابستگیش زیاد شه اذیت سه موقع قطعش. ...

هر طور صلاح میدونی گلم

ممنون😘

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

عزیزم نه تنها زود نیست بلکه دیرم‌هست

متخصصین اطفال میگن پستونک ممنوعه اگر هم دادین قبل از سه ماهگی ازش بگیرین

من دخترم تا سه ماهگی پستونک خورد

یه روز تصمیم گرفتم ازش بگیرم

سه چهار روز موقع بی قراری هاش میبردمش بیرون میبردمش کنار پنجره بغلش میکردم باهاش بازی میکردم تا اینکه یاد گرفت بدون پستونک آروم بمونه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
عزیزم نه تنها زود نیست بلکه دیرم‌هست متخصصین اطفال میگن پستونک ممنوعه اگر هم دادین قبل از سه ماهگی ...

منم واسه بیقراریش میتونم سرش و گرم کنم ولی خوابش خیلی وابسته هست به پستونک. اونو موندم

منم واسه بیقراریش میتونم سرش و گرم کنم ولی خوابش خیلی وابسته هست به پستونک. اونو موندم

دو سه شب اول یکم اذیت میکنه

گریه میکنه خسته میشه خوابش میبره دل آدم میسوزه براش🥺

ولی هرچه زودتر بگیری ازش به نفعشه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸