2777
2789
عنوان

دو ماهه میشه پزشکی قبول شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31321 بازدید | 94 پست
ایا در جریان هستید که دانشگاه تهران رتبه تک رقمی و دورقمی میرن پزشکی نهایت یه رقمی خیلی عالی در حد ۱ ...

ب نظر منم احتمالا توی اون دوسال داشته میخونده و نزدیکای کنکور که دیده قبولیش قطعیه ب بقیه اعلام کرده

ایا در جریان هستید که دانشگاه تهران رتبه تک رقمی و دورقمی میرن پزشکی نهایت یه رقمی خیلی عالی در حد ۱ ...

من چيزي ك ديدمو توضيح دادم و هيچ توضيح اضافه اي هم ندارم ك بگم دليلي هم واسه دروغگويي نيست چرا خودمو بايد دروغگو كنم بخاطر ي تاپيك ك نتيجش ن سودي به حالم داره نه ضرري😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشو عزیزم منظورم اینه شاید زود تر شروع کرده شما در جریان نبودی  آخه پزشکی دانشگاه تهران ...

نه ميدونسم كلاساي متفرقه ميرفت اصن خونه نبود ك بخونه😂هروقت ادم به اين نتيجه برسه قدرت اينو داره ك هركار بخواد ميكنه و ميشه واقعا ميشه اين قانون جذبه

درسته ولی این نه....کسی که دوماه بخونه و قبلش هیچی بلد تباشه یا دوسال دور از درس باشه چطور میتونه ری ...

البته کار نشد نداره ها. یکی از اقوام ما 8 تا تجدید داشت سال کنکورش از بس که درس نمیخوند. دو ماه مونده ب کنکور توی 24 ساعت فقط 3-4 ساعت میخوابیده. همون سال قبول شد پزشکی آورد. البته اون شهرستان میخوند. البته این مال خیلی وقت پیشه . اون متولد 51 هست. درسته الان رقابت سختتره ولی اونموقه هام ظرفیت دانشگاههای خیلی کم بود. حتی تو رشته ی تاریخم ب سختی قبول میشدن. 

درسته ولی این نه....کسی که دوماه بخونه و قبلش هیچی بلد تباشه یا دوسال دور از درس باشه چطور میتونه ری ...

من والا نه رشتم تجربي بوده نه درسشو خوندم نه پزشكي قبول شدم خدا شاهده چيزي ك ديدمو گفتم اي بابا😂اين خانوم تاپيك زد سوال كرد منم ديده بودم گفتم ميشه

هيچ ادعايي ام رو حرفم ندارم 

مشاورم میگه امسال بهترین سال واسه گزینش و انتخاب توی کل این سال هاست نظام قدیم ها نصفشون رفتن نصفشون ...

دقیقا. مخصوصا که بچه های نظام قدیم سال بعد چون سال آخرشونه خیلی سفت و سخت تر میخونن

البته کار نشد نداره ها. یکی از اقوام ما 8 تا تجدید داشت سال کنکورش از بس که درس نمیخوند. دو ماه موند ...

آره اون موقع ها آسون بود ولی درصدا بالا بود و قبولی به اندازه الان سخت بوده 

من والا نه رشتم تجربي بوده نه درسشو خوندم نه پزشكي قبول شدم خدا شاهده چيزي ك ديدمو گفتم اي بابا😂اين ...

ممنون عزیزم. حرفی که گفتی حتی اگه واقعیتم نداشت خیلی امید داد