2777
2789
عنوان

دو ماهه میشه پزشکی قبول شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31320 بازدید | 94 پست
پايه ش تو اون دوره ضعيف بود چون دو سال از درس كاملا دور بود يني ب هوش و اينا ربط نداره بنظرم همش همش ...

ایا در جریان هستید که دانشگاه تهران رتبه تک رقمی و دورقمی میرن پزشکی نهایت یه رقمی خیلی عالی در حد ۱۰۰....چیزی که شما میگی غیر ممکنه واسه کنکورای اخیر...مثلا شاید چند سال پیش بود میگفتم اوکی.... لی کسی که کاملا دوسال از درس  دور بوده با دوماه نمیتونه پزشکی تهران قبول بشه...این درصورتیه که از قبل خونده باشه یا پایش خیلی عالی باشه..الکی ک نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منكه مريض نيسم بيام الكي دروغ بگم اخه چ سودي ميرسه به من گلم😂من چيزي ك ديدمو گفتم

واقعا عالی بوده

چرا مشاور نمیشه یا تو پیجای مشاورا بگه باهاش همکاری میکنن

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
منكه مريض نيسم بيام الكي دروغ بگم اخه چ سودي ميرسه به من گلم😂من چيزي ك ديدمو گفتم

ناراحت نشو عزیزم منظورم اینه شاید زود تر شروع کرده شما در جریان نبودی 

آخه پزشکی دانشگاه تهران یعنی زیر ۲۰۰ اونم تو دوماه واقعا دمش گررررم 

نه زده بود ب سرش اصلا درس نخونه يهو تصميم گرفت

والا دوست من رتبه ۷۸ منطقه یک بود سال ۹۴ و دانشگاه تهران نیاورد رفت دانسگاه ایران‌پزشکی🙂 در جریانم ولی چیزی که شما میگی امکانش نیس احتمال قریب به یقین اون دوستتون چیزی نگفته راجع به درس خوندش

چرا وقتی فوق لیسانس دانشگاه دولتی داری میخوای پزشکی بخونی ؟؟ یعنی خسته نشدی ۶ سال دانشگاه رفتی..البت ...

نه من درس خوندن رو خیلی دوس دارم. البته من از اواسط کارشناسی خواستم انصراف بدم برم پزشکی، از همون موقع فهمیدم مهندسی تو مملکت ما آخرو عاقبت نداره ولی شوهرم گفت لازم نکرده ، ما رو علاف خودت کردی وسط راه ولش کنی؟ چون من دبیرستانی بودم ازدواج کردم

بعد ارشد رو هم ب اصرار شوهرم خوندم، همش امیدوارم میکرد که بعد از ارشد کار خوب گیرت میاد که گیر نیومد. الانم همش قر میزنم سرش که تو نزاشتی من راه درست رو برم

مشاورم میگه امسال بهترین سال واسه گزینش و انتخاب توی کل این سال هاست نظام قدیم ها نصفشون رفتن نصفشونم از موقعی که شنیدن ۹۹ هم هست سست شدن میمونه ۴۰ درصدشون جدید ها هم که اصلاااا پیش زمینه ای از کنکور و حتی بودجه بندیش نداااارن و تو هر مدرسه شاید ۲ نفرشون محکم بخونه که میشه ۲۰ درصد

گف تو ۶۰ درصد راحت تر میتونی در بیای یا سال بعد که نظام‌قدیم هست جدید ها چم و خم اومده دستشون ۱۱ های امسال هم میشن ۱۲ پس میشه حدود ۲۴۰ درصد گف تا میدون خالیه بجنب

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
دوستم😅ادمي هركار بخواد ميتونه بكنه

درسته ولی این نه....کسی که دوماه بخونه و قبلش هیچی بلد تباشه یا دوسال دور از درس باشه چطور میتونه ریاضی و فیزیک رو ۸۰ یا ۹۰ بزنه..؟اگه بخواد کتابا و تستارو مثل رمانم بخونه نمیشه...من خودم دیدم ۴ماه یا ۳ماه البته با پایه خوب پزشکی قبول شدن ولی کسی با این شرایط که شما گفتی امکانش نیس

اصن ازمون چرته همش😂ب خودت متكي باش اين گوشي لامصبم بزار كنار ميتوني

مرررررسی  از امید دادنت🌹

گوشی ک نگم از تاریخ عضویتم و پستام و رابطش با سال کنکورم همه چی واضحه😓

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.