2777
2789
عنوان

تصوراتمو راجب اسم بچم خراب کردن 😭

397 بازدید | 30 پست

من دخترم هنوز ب دنیا نیومده خیلی دوس دارم اسمش رو پانیذ دوس دارم هم معنیشو دوس دارم هم فک میکنم خیلی من درآوردی نیست که هرکس بشنوه تعجب کنه هم به اندازه خودش خاصه ولی دیشب هنه گفتن وااای پانیذ چه قدیمی اسم دختر فلان فلانمون پانیذ بود واااای پانیذ ک خیلی چرته اسم هم کلاسی دوران دبیرستان من پانیذ بود ی اسم دیگه انتخاب کن واقعا شمام همچین فکری میکنید؟ 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا اگر فک میکنید قدیمی و تکراریه بهم بگید روراست

من این اسمو دوست دارم بعدم اشتباه کردی نبایدازالان اسم رو بگی 

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸

خوب ما هم ۲۰ سال پیش شایدم بیشتر اسم دختر همسایه مون مهسان بود، دلیل نمیشه. هرچی دوس داری بذار، اسمی که کوتاه و معنی دار باشه و خوب تلفظ بشه هیچ وقت قدیمی نمیشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

به قدیمی بودن نیس به اونیه که تو دلته بچه ی شماس شما باید خوشتون بیاد نه مردم شما نه ماه بچه رو تو دلت نگه میداری شما سختیش رو میکشی به مردم ربطی نداره با حرف مردم زندگی میکنی مگه با حرف اونا به این دنیا اومدی

جولیا78 عاشقتم 😍😚
پانیذ قدیمیه؟! پس لابد اسمایی مثل لیلا و مریم مال انسان های نخستینه!

آی اَم یک انسان نخستین 🤣🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اسمی که به دلت میشینه رو انتخاب کن 

به حرف کسی هم توجه نکن 

اصلا نباید بهشون میگفتی تا زمانی که شناسنامه بگیری

من اسم پسرمو همه بعد شناسنامه گرفتن فهمیدن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم