من دخترم هنوز ب دنیا نیومده خیلی دوس دارم اسمش رو پانیذ دوس دارم هم معنیشو دوس دارم هم فک میکنم خیلی من درآوردی نیست که هرکس بشنوه تعجب کنه هم به اندازه خودش خاصه ولی دیشب هنه گفتن وااای پانیذ چه قدیمی اسم دختر فلان فلانمون پانیذ بود واااای پانیذ ک خیلی چرته اسم هم کلاسی دوران دبیرستان من پانیذ بود ی اسم دیگه انتخاب کن واقعا شمام همچین فکری میکنید؟ 😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوب ما هم ۲۰ سال پیش شایدم بیشتر اسم دختر همسایه مون مهسان بود، دلیل نمیشه. هرچی دوس داری بذار، اسمی که کوتاه و معنی دار باشه و خوب تلفظ بشه هیچ وقت قدیمی نمیشه
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
به قدیمی بودن نیس به اونیه که تو دلته بچه ی شماس شما باید خوشتون بیاد نه مردم شما نه ماه بچه رو تو دلت نگه میداری شما سختیش رو میکشی به مردم ربطی نداره با حرف مردم زندگی میکنی مگه با حرف اونا به این دنیا اومدی