2777
2789
عنوان

پولمو پس نمیدن😥

229 بازدید | 8 پست

خانما من از نمایشگاه بهاره مبلمان ،قبل از عید مبل سفارش دادم یعنی اول اسفند و قرار بود ک قبل از عید برسه دستم ،اخر اسفند شدو هیچ خبری نشد زنگ زدم ب شماره های  تو فاکتور،هس امروز فردا میکرد منم صبر کردم بازم خبری نشد الان دوماه گذشته بازم نفرستادن و اخرین بار ک زنگ زدم بازم دست ب سرم کردن گفتن ی هفته دیگه ،ولی بازم سرکاری ،دیگه اعصابم بهم ریخته باید برم کجا ازشون شکایت کنم ؟۸۰۰هم بیعانه دادم ،پیام حداقل پولو برگردونید اصلا جواب ندادن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

معمولا تو نمایشگاهها بیعانه زیادی نمیگیرن شما چرا 800 دادی الانم برو شکایت کن یا حداقل از شهر مقصد کسی رو پیدا کن پیگیری کنن برات مطمئنا تنها کسی نبودی که از فروشگاه خرید کردی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

منم سرویس تختخوابمو ۸ سال پیش از نمایشگاه خریدم .. ۵۰ تومن بیعانه دادم اون موقع سرویس بود ۶۵۰ تومن کلش .. اوووووه بعد دوماه ک نفرستادنش و ب زووور پیداشون کردیم . بهونه اوردن ک ما فرستادیم شما جواب موبایلتونو ندادین .. 😑😑😑مامان منم سااااده . گولش زدن ک یا ۵۰ تومن هیچ .. یا یکی داریم ازون مدل بالاتر و گرونتر و سلطنتی یک و دویست .. مامان منم قبول میکنه .. کل پولو میریزه .. بخدا ی سرویس زشت و سلفون کشیده انگار دست دووووو بوووود .. خوشخواب نداشت .. اینه هم نداشت تحویلمون دادن ..😑😑😑توبه کردم دیگگگه هیچ وقت نمایشگاه خرید نکنم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...