2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مخالفم😊باکمال احترام🌻

رفتن دلیل محکمی داره

وقتی میری که دیگه نمیتونی‌ از لحظات زندگیت برای طرف مقابلت هزینه کنی

بخاطر یه سال دو سال ده سال خاطره،چرا آینده رو خراب کنی؟

دلتنگی همیشه هست

شما گوشیتو بفروشی هم دلت واسش تنگ میشه!!

دلتنگی و ناراحتی و افسردگی بعد کات کردن کاملا طبیعیه اما نباید توی این مرحله موند و باید رفت جلو برای موقعیت های بهتر!

کسی که یک سال پیش با من خاطرات زیبایی رو ساخت وقتی الان عوض شده رفتارش چرا بخاطرخاطراتش باهاش بمونم؟!

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
مخالفم😊باکمال احترام🌻 رفتن دلیل محکمی داره وقتی میری که دیگه نمیتونی‌ از لحظات زندگیت برای طرف م ...

کاش همه دخترا اینجور فک میکردن ولی همشون فک میکنن یکی بره بعدش فلج میشن هی خودشونو بی ارزش تر میکنن :/

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸

والا بعضی وقتا دنبال طرف میدوئی وبراش جونتم میدی ولی انگار نه انگار... مثل من که فک کنم وقت رفتنم خیلی نزدیک باشه.چشامو که می بندم و یاد خاطره هامون میفتم دیونه میشم اما وقتی طرفم آدمی نیس که برا نگه داشتنم تلاش کنه پس برا چی بمونم برا کی بمونم دارم خودمو فدا میکنم ولی نمیفهمه

کاش همه دخترا اینجور فک میکردن ولی همشون فک میکنن یکی بره بعدش فلج میشن هی خودشونو بی ارزش تر میکنن ...

دوسال توی یه رابطه ی فرسایشی بودم

بهم میگفت فکرکردی کی تو رو میگیره با این خونواده ای که داری!!

یه آقایی ازکاربرای اینجا"بدون اینکه خارج از نی نی سایت بخواد ارتباط بگیره"کمکم کرد خودمو پیدا کنم و ازاون رابطه بشدت تحقیرآمیز بیرون بیام.

من فکرمیکردم میمیرم چون خیلی دوسش داشتم یاوجود همه بدیاش اما نمردم😊

محکم تر شدم

و دیگه اجازه ندادم کسی شخصیتمو خورد کنه

رابطه های غلط رو امشب تموم کنی بهتر از فرداست

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
دوسال توی یه رابطه ی فرسایشی بودم بهم میگفت فکرکردی کی تو رو میگیره با این خونواده ای که داری!! یه ...

اخه خوبیش اینه شما خواستی خودتو نجات بدی

بقیه اصرار دارن همون جوری خورد بشن واقعا حرصم میگیره وقتی نمیخوان بفهمن

تهشم میان میگن چرا اینطور شد

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
اخه خوبیش اینه شما خواستی خودتو نجات بدی بقیه اصرار دارن همون جوری خورد بشن واقعا حرصم میگیره وقتی ...

یه اختلال روانی وجود داره بنام سندروم استکهلم

افراد کم کم تمایل پیدا میکنن به بیشتر اذیت شدن توی رابطه!

خیلیا به این دلیل ادامه میدن رابطه اشتباه و پرازحقارت رو

غافل ازاینکه آزادی یه قدم بعد از ترسه😊

استارتر ببخشید من پرحرفی کردم😁🌻❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز