2821
2789
عنوان

هک واتساپ

1048 بازدید | 13 پست

چند روز پیش یکی از کاربرا تاپیک گذاشته بود که واتساپ و هک کرده مگه میشه تل گرام  و شنیدم ولی اینو نه برام جای سواله شایدم یه روز به درد بخوره 😆

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

مثل همونه

کدی که میاد روی گوشی طرف رو میزنن و وارد میشن

هک کردن اینجوری میشه

جور دیگه خیلی سخته و هکر حرفه ای میخواد

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم بگید چه جوری برم شوهرمو هک کنم!! 😐🤔🤔

ول کن بیکاری شر درست کنی تو رندگیت 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

من شمارشو زدم کدشم زدم اما مخاطبین خودم اومد اصلا مخطبای اون طرف نمیاد😐

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
من شمارشو زدم کدشم زدم اما مخاطبین خودم اومد اصلا مخطبای اون طرف نمیاد😐

یعنی یه واتساپ دیگه ریختی تو گوشیت شماره اونو زدی ؟

یعنی یه واتساپ دیگه ریختی تو گوشیت شماره اونو زدی ؟

اره واتساپ خودمو پاک کردم با اجازه خودش با شماره اون زدم دیدم اصلا مخاطبینش نمیاد فقط مخاطبای خودم بودن☹

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

سلام بخخشید مزاحمتون شدن

من قبلا تو یکی از تاپیک ها دیدم که شما یه کانال معرفی کردید که ازشون خرید میزدید از ترکیه همه برندها رو داشت turkey 5th  avenue1 میشه لطف کنید بگید چطور سفارش بدم اخه مشخصات ادمین رو نزده

الان 1ماه دنبال اکانتتون میگردم  میگرد لطف کنید جواب بدید

خدايا اين جوجه كوچولو ك بهم دادي سالم و صالح بهم ببخشش 🙏🏻😍🤰
سلام بخخشید مزاحمتون شدن من قبلا تو یکی از تاپیک ها دیدم که شما یه کانال معرفی کردید که ازشون خرید ...

سلام تو کانال راه ارتباط و شماره هم میذاشتن شماره تلفنش و ببینم دارم  براتون میفرستم 

سلام این سایت کار شمارو اوکی میکن

سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) نام یک نرم افزار موبایل با نصب و فعال‌سازی بسیار ساده می باشد که به والدین امکان کنترل و مدیریت فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی موبایلی را می دهد. در زیر می توانید برخی از امکانات برنامه SPY24 را مشاهده نمایید: 

سایت spy24.ir