2777
2789
عنوان

خانوما بیایید(مامانا و باردارا)

69 بازدید | 11 پست

۵ هفته باردارم همش فکرای  منفی دارم همه میگن طبیعیه.چ سوره ای از قران برا سلامتی نی نی و جلوگیری از سقطه میدونید بهم بگید چهلشو بردارم اروم شم .ممنون

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

توکلت الا الله هروز 1123بار. من تهدید به زایمان. زودرس بودم کارم بود هروز.. نذر کردم هروز 114 تا صلوات بفرستم تا روز. زایمان. و توکلت الا الله هم که برای جلوگیری از سقط هست رو هم اکثر. روزا ميفرستادم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره حجرات برای جلوگیری از سقطه... یه حدیث از پیامبر خوندم اینو نوشته بود

مرسی

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
تو ریحانه بهشتی نگاه کن  با اون هر ماه پیش برو  عاااااالیه

عه دارمش ولی نمیدونستم

توکلت الا الله هروز 1123بار. من تهدید به زایمان. زودرس بودم کارم بود هروز.. نذر کردم هروز 114 تا صلو ...

هرروز چندبار؟۱۱۲۳تا؟

آره. هزارو صدو بیست وسه تا. سریع. تموم. ميشه. چون کوتاهه 

سوره قلم برای حفظ جنین

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
آره. هزارو صدو بیست وسه تا. سریع. تموم. ميشه. چون کوتاهه 

مرسی عزیزم پس هرروز ۱۱۲۳تا