2777
2789
عنوان

خانوما خرنوب چطوری مصرف میشه؟؟؟

950 بازدید | 27 پست

اگه میشه بگید میخوام واسه همسرم بگیرم 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینطوری مثل شربته قاشق بریزه بخوره

شربت نیست که اخه گیاهه

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
من خریده بودم پس چرا مثل شربت بود میدونم گیاهیه ولی مدل شربت بود

شربتش ک باشه بهتره تاثیری هم.داشت؟؟؟

عزيزم من شوهرم گرده نخل و جنسينگ و خرنوب استفاده كرد بعد از ي سال اقدام بعد از چهل روز ك ازينا خورد حامله شدم 

واقعن معجزه ميكنه

خواهرم بعد ده سال با اينا حامله شد

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
عزيزم من شوهرم گرده نخل و جنسينگ و خرنوب استفاده كرد بعد از ي سال اقدام بعد از چهل روز ك ازينا خورد ...

وای خدا خیرت بده چطوری مصرف کنه میگی بهم 

بايد بخري پودرش كني،اول با أسياب دستي بعد أسياب برقي،ي دونه هايي داره جدا ميكني ،پودرش رو روزي ي قاشق غذا خوري بعد صبحانه بده بخوره

جنسينگ و گرده نخل هم قاطي كن شبا ي قاشق چايي خوري بده شوهرت بخوره،بعدشم عسل بده بهش

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
بايد بخري پودرش كني،اول با أسياب دستي بعد أسياب برقي،ي دونه هايي داره جدا ميكني ،پودرش رو روزي ي قاش ...

دونه هاشو نباید اسیاب کنم دیگه جداکنم بندازم دور