2777
2789
عنوان

خاطرات تقلب🤫🤭

24112 بازدید | 114 پست

سلام عشقولیا

بیاید از خاطرات تقلب تو دوران تحصیل بگیم

من خیلییی تقلب میکردم الان تو دانشگاه کمترشده ولی بازم هست.مثلا تودوران دبیرستان:

فرمولای ریاضیو رو ناخنام با اتود نوشتم یبار

رو دستمال کاغذی کلِ درسارو نوشتم بعد مثل دفترچه 

چسبوندمشون بهم🤭اخرشم فهمیدن ازم گرفتن بهم صفر دادن (خیلی ترسناک بوووود) ترم اول(اول دبیرستان)همه نمرات کارنامم بالا بود یدونه صفرتوش بود شاگرد خوبی بودم خدایی ولی چندتا از درسارو همیشه تقلب میکردم🤣

دانشگاه ترم اول و دوم(هر ترم یکی😬)جوابا و سوالارو ضبط کرده بودم و باهندزفری موقع امتحان گوش میدادم و مینوشتم(این خفن ترینش بود😂😂)

یبارم تو کلی کاغذ کوچیک نوشته بودم و بسته بودم به دورِ پام باچسب.بعد موقعی که داشتم ازکلاس میومدم بیرون یهو واشد داشت همش میریخت دستمو گذاشتم روش بلند گفتم آآآی پام گرفت.زود برگه رو دادم رفتم بیرون🤣🤣🤣

همشونم تو امتحانای سرنوشت سازِ خرداد ماه بوده ها

اینا اساسی هاش بود دیگه به بزرگی خودتون ببخشید این کارای بدمو.ولی یکی از معلمامون بهم گفت تقلبی که تو میکنی و هیجوقت هیچکس نتونست مچتو بگیره یه هنره😂آی اَم هنرمندِ خلاف

شماچی؟ نگید تاحالا تقلب نکردین اصلا باورم نمیشه

دیگه یبار که انجام دادین😅

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

ی بار تقلبمو رو امتحان نهایی دید مراقب

داشت میومد سمتم 

اومد گف بدش گفتم نمییدم 

گف میرم مدیرو میارم برگت صفره

منم خوووردمششش

واااای ترسیده بود میگف کارت ندااارم خفه میشی دررشش بیااار

منم بزور میخاستم قورتش بوم

میگف پاشو برو اب بخور خدا لعنتت کنه😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار تقلبمو رو امتحان نهایی دید مراقب داشت میومد سمتم  اومد گف بدش گفتم نمییدم  گف میر ...

خدااییی خوردیش😂😂😂😂😂😂😂وای مردم

عالی بود

فقط مونده این یکارو بکنم حتما میکنم😂😂😂

جون پسرم مثل سگ از تقلب میترسم کسیم از روم تقلب کنه اعصابم بهم میریخت لوش میدادم مخصوصا پسرا دانشگاهمون هی میگفتن تمیز بنویس خخخ ولی پنجاه سال پیش بزرگترین تقلب دنیا سر کنکور از پدر من گرفتن سه سال محروم از کنکور بود الان البته کارشناسی ارشد حقوق داره ولی بازم تقلب میکنه خخخخ

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
حالا با این همه تقلب چه رشته ایی قبول شدی؟

ربطی به تقلب نداره درسم خوب بود بعضی از درسارو دوست نداشتم تقلب میکردم

واسه کنکورم هیچی نخوندم و روانشناسی قبول شدم

شاگرد زرنگ کلاسو میشوندیم جلو دوران دانشگاه بعد سوالا ۴گزینه ای بود اگه گزینه الف درست بود با دست راستش سرشو میخاروند اگه ب با دست چپ اگه جیم پای راستو مینداخت رو چپ اگه دال چپو مینداخت رو پای راست

یبار مراقب بهش گفت فلانی چقدر ووول میخوری تو🤣

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خدااییی خوردیش😂😂😂😂😂😂😂وای مردم عالی بود فقط مونده این یکارو بکنم حتما میکنم😂😂😂

اره بابا

تو دبیرستان استادی بودم واسه خودم

یبارم ازم نگرفتن

اون یبارم خوردمش

ولی دیگه بعد پیش دانشگاهی ادم شدم 😂

ما ی مراقب داشتیم .... خدا منو ببخشه پاش کمی مشکل داشت نمیتونست راه بره پاشو میکشید

منم از فرصت استفاده میکردم و تند تند جوابارو از رو کتاب کپی کردم و نوشتم

اونم تا میومد سمت من سریع کتابو قایم میکردم!

دیگ بار اخر اومد کنار میز من وایستاد منم چون دگ اونجا تمام جوابارو نوشته بودم برگمو دادم رف 😅😅😅😅😅

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من تو کل مدرسه تقلب نکردم دانشگاه هم فقط میان ترمای حذفی رو تقلب کردم با هنزفری اونم چون جوابش ده ص ...

عه پس تجربه هندزفری بوده.من تاحالا از کسی نشنیده بودم فک میکردم اولین نفرم🤣

من یه بار تقلب رو نوشتم گذاشتم تو کمر ساعتم همه سوالارو نوشته بودم و تو یه سوال مونده بودم در اوردمش و نوشتم مراقب سر رسیدو کشید بیرون و درس اقتصاد صفر شد😅😅😅😅

اوه تقلب ناموفق وکوچولوزیاد کردم عشق کار خلافم😊حرفه ای تریناش تو دوران ارشد بود چون اونا به ما احترام میزاشتن ما هم سو استفاده😁 مچم با برگه تقلب یه بار گرفتن تو کاردانی که زیر سیبیلی اون خانومه گذشت ولی تا مدت ها چپ چپ نیگام میکردانگار جانی میبینه😁

پدر من تقلبشو تو دوتا قرقره با کش میپیچوند زیر آستینش میزاشت خخخ سر کنکور کش در میره کاغذا که پهنایه پنج سانتی داشتن کل سالنو میگیره 😆😆با افتخار تعریف میکنه و روزنامه اونسالو نگه داشته که تقلبو ازش گرفتن بزرگترین 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند