2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونم ندارم ...گیر افتادم😥

دسته دو هم میشه بگیری..بدی یک رنگ تمیز برات بزنن.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
اگر نداری والا نخر لازم نیس...یه کشو خودتو خالی کن واسه نی نی.یه تختم بده بغل تخت خودت بسازن براش

به من بود که همین کارو میکردم ...اما از دست زبون ها چیکار کنم...شاید پنجاه ، شصت میلیون آخرای ۹۶ جهیزیه آوردم تازه ایراد هم میان میگیرن ..اون موقع دلار هنو ۴ تومن نشده بود

روم نمیشه به خانوادم سخت بگذره ..

نگا الان تو تاپیک دیگم گفتم میتونی یه تخت تک بخری یا بدی واست یه جوری بسازن ک ارزون میشه واس لباسای بیرونش رگال خوشگل بزاری کنار اتاقش واس عروسک و اسباب بازیاش به دیوار باکس بزنی یا تخته ام دی اف بزنی به دیوار

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
به من بود که همین کارو میکردم ...اما از دست زبون ها چیکار کنم...شاید پنجاه ، شصت میلیون آخرای ۹۶ جهی ...

بخدا تو دوره الان گناه دارن مامان باباها...اگر شوهرت باهات هماهنگ و همفکره والا اذیتشون نکن.

گور بابای حرف مردم...انقد بگن تا بمیرن کسیکه درک نداره دوره گرونیه الان رو...

نهایتا ۱ماه هم فکر کنن حرف بزنن تموم میشه میره....

تا میتونی سبک بگیر بزن تو دهن ادمهای بیخود.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
نگا الان تو تاپیک دیگم گفتم میتونی یه تخت تک بخری یا بدی واست یه جوری بسازن ک ارزون میشه واس لباسای ...

شوهرمو چیکار کنم تیکه نندازه...خدا کنه همه چی بخوبی پیش بره

به اون نگو ک به خاطر قیمته مثلا بگو کمد خوشم نمیاد باکس بزنیم به دیوار عزیزم اگه مدلاشو تو نت ببینی چقدر چیزای قشنگ فانتزی پیدا میکنی

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
بخدا تو دوره الان گناه دارن مامان باباها...اگر شوهرت باهات هماهنگ و همفکره والا اذیتشون نکن. گور با ...

آره والله گناه دارن...مشکل خود شوهرمه...بقیه رو آدم باز میتونه تحمل کنه و نشنیده بگیره خود شوهرو چیکار کنم ...حوصله هی دهن به دهن شدن باهاشو ندارم

پیش میره...خدا خیلی بزرگه لطف و کرمش زیاده...بچه توی شکمت مث قران میمونه😍خودش سراسر برکت و روزیه

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
آره والله گناه دارن...مشکل خود شوهرمه...بقیه رو آدم باز میتونه تحمل کنه و نشنیده بگیره خود شوهرو چیک ...

ای خدااا...

توکل بخدا کن.

تو خریدهام نبرش

خودتو مامانت برید بگردید قیمت مناسب خرید کنید.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡