2777
2789

والا یکی از دوستان یکی دو روز پیش راجع به کپسول اسلیم مکس تاپیک زده بود ولی من خودم باهاش مخالف بودم، حالا شما اگه اصرار داری سرچ کن میاد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم! بستگی داره تحرکت چطوره؟ من تا دلت بخواد قرص میشناسم استفاده کردم عارضشو دیدم و نتیجه هم دیدم! قدت وزنت تیپ بدنیت و اینکه دقیقا چه داروهایی میخوری و مشکلات اعصاب یا .... همش مهمه اگر دوست داشتی خصوصی پیام بده که راهنمایی کنم! فدات

نتیجه داده بود؟

والا میگفت خوب بوده ولی من میگم محاله دارویی باشه که بدون رژیم و ورزش لاغر کنه و بدون عوارض باشه، مگر اینکه مثلا ترکیبات گیاهی چربی سوز مثل زیره و... داشته باشه که در کنار رژیم و ورزش به سرعت لاغری کمک کنه، من خودم با کالری شماری در یکسال آروم آروم دوازده کیلو کم کردم وخیلی راضی هستم

والا میگفت خوب بوده ولی من میگم محاله دارویی باشه که بدون رژیم و ورزش لاغر کنه و بدون عوارض باشه، مگ ...

خوشبحالت😁

آره واقعا با رژیم زودتر نتیجه میده

خداااااایا زندگیمو سپردم به خودت❤
خودتون مصرف کردین؟

بله دوسالو نیمه مصرف میکنم. هیچ عوارضی نداشتم هییچی. مربی باشگامم استفاده میکنه.‌چون گیاهیه. هم اشتها کم میکنه و چربی سوزه و هم توش ویتامین داره. وقتیم ک رفتم از داروخونه خریدم اون اقایی ک مسئول بود گفت خودمم استفاده میکنم خیلی عالیه.

کلی هم اشتهام کم شده توی سه ماه اول که استفاده کردم ۱۲ کیلو کم کردم. قبل از هر وعده غذایی یه دونه میخورم.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

سلام بهترین کار برای لاغری رژیم درست و اصولی و ورزش هست زیر نظر یه دکتر تغذیه یا مشاور تغذیه، من چند تا از دوستام از اینجا رژیم گرفتن، راضی هستن، لینک کانال کلینیک تغذیه ای که ازش رژیم گرفتنو برات می فرستم، ان شاا... که به کارت بیاد 

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار شما خوبان قرار دهیم.

از این که با ما همراهید سپاس گزاریم.

در ضمن

برای دریافت انواع رژیم‌های کاهش وزن، افزایش وزن، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و ...  به آیدی زیر پیام دهید:

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی بامجوز تخصصی ورسمی از دانشگاه شهیدبهشتی

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

بله دوسالو نیمه مصرف میکنم. هیچ عوارضی نداشتم هییچی. مربی باشگامم استفاده میکنه.‌چون گیاهیه. هم اشته ...

عزیزم خب همه عوارض در کوتاه مدت آشکار نمیشه! همین که ماهی چهارکیلو کم کردید یعنی عوارض، من که پارسال با کالری شماری و آهسته کم کردم تازه امسال یک روزایی معده درد میگیرم که عوارض همون روزهایی هست که گاهی زیر هزار کالری میخوردم و معده م زمانی که خالی بود اسید ترشح میکرد، خاله م هم حدود سی سال پیش خیلی از این رژیم های تهاجمی میگرفت و در کنارش داروهای چربی سوز هم میخورد، اما هیچوقت لاغر نموند و بعد از یکی دوسال دوباره به دوبرابر وزن اول برمیگشت، ضمن اینکه سالها بعد ناراحتی مثانه گرفت و دردهای بدی رو تحمل کرد، اکثر این داروها بیش از چربی، آب بدن رو کاهش میدن، خیلی از عوارض ممکنه سالیان درازی بگذره تا آشکار بشه

عزیزم خب همه عوارض در کوتاه مدت آشکار نمیشه! همین که ماهی چهارکیلو کم کردید یعنی عوارض، من که پارسال ...

عزیزم من زیر نظر دکتر تغذیه اینکارو انجام دادم. گفت حداکثر باید ماهی ۴ کیلو کم بشه.

من دوسالو نیمه استفاده میکنم اما مربی که باهاش کار میکنم ۷ ساله داره استفاده میکنه. من اولش قرص نمیخوردم و ب صورت عادی وزن کم میکردم ماهی ۳ کیلو. اگه میخواید ببینید ایا رژیمتون برمیگرده یانه باید یک ماه رژیمو ترک کنید. من یک ماه عید ترک کردم قرصم نخوردم و کلی هم پرخوری کردم. زیاد ک نکردم هیچ تازه یک کیلوهم کم کردم چون سوختو ساز بدنم روندش داره درست پیش میره.

من زیر نظر متخصص تغذیه ام. هر یکماه چکاپ میکنم گلم ک با اطمینان میام و چنین چیزیو ب بقیه معرفی میکنم.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎