2777
2789
عنوان

سواال ماه رمضونی😃

266 بازدید | 28 پست

خانما من تیرویید و پرولاکتینم بالاس  کم خونی شدید و ویتامین دی بدنم هم کمه 

حالا دکتر بهم دارو داده  که باید صبح حتما باید  ناشتا یه قرص تیرویید بخورم تا  نیم ساعته چیزی نخورم

بعد از صبحانه ۱ عدد متفورمین 

در طول روز یدونه امگا۳ 

یدونه فیفول 

ویتامین دی هم هفته ای یکی 

بعد از شام هم یکی متفورمین 

حالا سوالم اینجاس من  ماه رمضون اگه بخوام روزه بگیرم  این قرصارو چه جور بخورم 

که تیرویید  و پرولاکتینم به هم نخوره  چون قصد بارداری دارم باید تنظیم باشه

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبحانه رو سحر فرض کن

قبل سحر بیدارشو قرص ناشتا. رو بخور

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
باید دکتر بگه.یه وقت نباید اصلا روزه بگیری

پارسال دکترم بهم گفت روزه نگیر  ولی دلم میخاد امسال بگیرم   نمیدونم چکار کنم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
از دکترت بپرس خیلی بهتر هست 

دکترم گفت نگیر

منم پارسال مثل شما بودم

للوتیرکسینمو برا سحری ازخواب که بیدارمیشدم میخوردم تا سحری حاضرکنم وبخوریم نیم ساعتی میشد و بعدازسحری ام قرص متفورمین و ویتامینام میخوردم

براشب هم بعدازافطار دوباره متفورمین میخوردم 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
روزه جايي خوبه ك ب سلامتيت اسيب نزنه  من بودم نميگرفتم  فتواي غلاغي

دکتر منم گفت نگیر  ولی دلم میخاد بگیرم حاجت دارم  میخام روزه بگیرم خدا حاجتمو بده😔

قربونت بشم ب خودت برس دخترخوب ازپارسال هنوز ويتامين دي و كم خونيت رو جبران نكردي؟؟؟؟

نه پارسال به خاطر تیرویید گفت نگیر   گفت حتما ۶ صبح باید بخوری    ولی خودم میگم یچی گفته خودش

اینم بگم منم پارسال دقیقا تواقدام بودم توماه رمضون و قرصم کلی میخوردم دکترم گفت نگیر وفلان

ولی دلیلش قانع کننده نبود چون‌من مریض نبودم توان روزه گرفتن داشتم قرصامم راه چاره داشت

ای همه هستی ز تو پیدا شده.....