2777
2789
عنوان

کارنتی،

189 بازدید | 20 پست

دوستان کارنتی براتون سراغ دارم سایت کلیکی کلیک فکس،منتها باید تو این سایت پول بزارید ازده تومن شروع میشه ده بزارید ۱۴۰۰تومن سودشه سرماه صد بزارید ۱۴۰۰۰تومن سود بعلاوه اصل پولتون سرماه میدن بهتوم ۲۰۰بزارید ۲۸۰۰۰تومن سودتونه سرماه بعلاوه ۲۰۰تومن که گذاشتید سیصد بزارید ۳۴۰۰۰۰تومن سودتونه ۴۰تومن سوده با اصل پول بسیارمعتبر یک ونیم ساله توش هستم اسم سایت کلیک فکس هست بزنید نت براتون میاره پشتیبانیم داره جواب 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه هرمی هس 

یچی بهش میگن یادم رفته....

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
اینکه هرمی هس  یچی بهش میگن یادم رفته....

نه گلم سایت سرمایه گذاریه پول میزاری سودتو میگیری سرماه بازم دوس داشتی امتهان کن من که فقط ازین راه پول درمیارم چون بیرون کارپیدا نمیکنم وشرایط کاربیرونو ندارم فعلا

فقط بی زحمت باید برم تو کدوم قسمت این جریانی ک گفتی من الان عضو سایت شدم. میتونی یه کم توضیح بدی برا ...

رفتی مگه 😂😂 باید صبرکنی ایمیل فعال سازی حساب کاربری به ایمیلت بیاد بعد رو لینکی که برات تو ایمیل اومده کلیک کن بعدم عضویتت تایید میشه وتبلیغاتو کلیک میکنی خیلی طولانیه توضیحش بالا صفحه نوشته پشتیبانی شمارشو سیو کن تل تو تل ازش،توضیح میخوادبخوام همشو توضیح بدم پوستم کنده میشه عزیزم 😘

مرسی عزیزم. عضویتم تایید شد. باشه میرم پشتیبانی

اوکی چندروز همینجوری کارکن چم وخم دستت بیاد بعد استارت بزن واسه پول کذاشتن موفق باشی به امید سودکردنت 😘

نزوله..

پولی که بدون زحمت باشه حرااامه حرام

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗