2777
2789
عنوان

پیاده روی

399 بازدید | 4 پست

پیاده روی روی دستگاه زنانه و هورمونها چه اثری داره؟... به جز کاهش وزن چه تاثیری داره... چه نتایجی ازش گرفتید؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

در پیشگیری از افسردگی خیلی موثر هست. با کاهش وزن، روی تعادل هورمونها نقش داره. در پیشگیری و درمان یبوست مزمن موثره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

خب ورزش رو عملکرد بدن تاثیر داره رو سوخت و ساز ک رو هورمونها تاثیر گذاره.. پس تاثیرش کلیه علاوه برکاهش وزن باعث سلامتیه مثلا نمونش ک نمیذاره چربی ها رسوب کنه باعث بیماریهای دیگه بشه .

ماهیچه هاتو تقویت میکنه ک نیرومند باشی

باعث ارامش و اعتماد بنفست میشه یعنی روحیه بهتر ، تاثیراتش زنجیره ایه ... 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پیاده روی ورزشی سبک است که به درمان بسیاری از بیماری‌های جسمی و روانی کمک می‌کند و از ساده ترین و مفیدترین ورزش‌های برای تمام افراد با هر سنی می‌باشد. راه پیمایی منظم سلامت بدن شما را بالا برده و حتی مانع از ابتلا به بیماری‌های لاعلاجی همچون سرطان می‌شود. زمانی که به صورت گروهی به این ورزش بپردازید تاثیر آن بر روان شما بیشتر شده و موجب تسریع در بهبود بیماری‌ها و افزایش ارتباطات اجتماعی می‌شود. شما می‌توانید با یک دوست، همسر و یا با عضویت در گروه‌های مربوطه به زندگی اجتماعی خودتان رنگ و بوی تازه‌ای بدهید