2777
2789
عنوان

آمپول hmg

394 بازدید | 7 پست

دوستان عزیزم سلام

من رفتم دکتر تنبلی تخمدان دارم،دوماهه قرص گلوکوفاژ میخورم

این ماه بهم گفته روز هفت قاعدگی امپول hmgبزن ،من جمعه در حد یه روز پریود شدم بعدش لکه بینی بود تا اینکه دیشب تا صب یکم خونریزی داشتم 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
جمعه
0
0%
دیشب
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم

چندین ماه پیش سه دوره استفاده کردم همراه گونال .خیلی خیلی اذیتم کرد تمام ماهو زجر میکشیدم از بس درد تخمدان داشتم  واثرات هورمونیش.اخرم ازش نتیجه نگرفتم چون چسبندگی داشتم وتخمدانام مشکل فولیکولی نداشتن

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
چندین ماه پیش سه دوره استفاده کردم همراه گونال .خیلی خیلی اذیتم کرد تمام ماهو زجر میکشیدم از بس درد ...

الهی بگردم😢منم نمیدونم چیکار کنم ،ی شهریم زندگی میکنم که به هیچ دکتری اعتمادی ندارم...میترسم آخرش با این داروهامشکلات بزرگتری برام پیش بیاد😭😭

الهی بگردم😢منم نمیدونم چیکار کنم ،ی شهریم زندگی میکنم که به هیچ دکتری اعتمادی ندارم...میترسم آخرش ب ...

شوهر منم مخالف سرسخت دکتر رفتن وامپولام بود گاهی دور از چشمش امپولامو میزدم ومیگفت همینا بلا سرت میاره حتی برای عکس رنگی ناراضی بود صبح که رفت سرکار بعدش من رفتم عکس بگیرم اونم تنهایی.از قرص وامپولاش متنفرم دعا میکنم هیچ بنده ای محتاج این اشغالا نشه زودی دردش دوا بشه

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53