negaraaanaaam مدیر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 232 عنوان خرجی خونه | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 22 پست بچه ها میشه با یک و صد در ماه از پس هزینه خرد و خوراک سه نفر دراومد البته به جز میوه و برنجاگه میشه چیکار کنم که هزینه هام کمتر بشه یکمم برا خودم بمونه 1398/02/11 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaparak72 عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 392 من گفتم فضولی کنم ببینم شوهرتون چیکارس؟ کارگر کفش فروشی .. مجبوریم بسازیم الهی رضاً برضاک...
shaparak72 عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 392 چجوری من برنج و میوه رو هم شوهرم میخره بقیه خرجام با اونه من بازم خورد و خوراک نمیرسونم ب سختی. .. الهی رضاً برضاک...
حسابدار123 عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 329 کارگر کفش فروشی .. مجبوریم بسازیم بفرستش فنی حرفه ای یه هنری یاد بگیره برق کاری...نازک کاری ...لوله کشی....تا بچت فردا غصه و حسرت نخوره بزار تو رفاه زندگی کنه
samiiiiiiiiii عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2212 اگه مدیریت کنین میتونین یکم اگه سخت بگیرین به خودتون دوسال پیش حقوق شوهرم انقد بود اما اصلا راضی نبودیم میساختیم ولی ارزوهام میموند 😢حتی کوچیکا تصمیم گرفتیم شغلشو عوض کنه عوض کرد خداروشکر الان بهتره وضعیتمون اما قبلا با یکوصد هم راحت میگذروندیم دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
shaparak72 عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 392 بفرستش فنی حرفه ای یه هنری یاد بگیره برق کاری...نازک کاری ...لوله کشی....تا بچت فردا غصه و حسرت نخور ... الان دیگه نمیشه ک بخواد بره کلاس دیگه همینم نیست...شهر ما کلا کار نیست اکثرا همین جورین... الهی رضاً برضاک...
samiiiiiiiiii عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2212 بفرستش فنی حرفه ای یه هنری یاد بگیره برق کاری...نازک کاری ...لوله کشی....تا بچت فردا غصه و حسرت نخور ... بله سعی کنین الان سختی راه رو بجون بخرین شغلشو عوض کنه تا بعدا راحت زندگی کنین چون بلاخره این شغل ایشون ثابت نیسحقوقشم کمه دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
negaraaanaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 232 اگه مدیریت کنین میتونین یکم اگه سخت بگیرین به خودتون دوسال پیش حقوق شوهرم انقد بود اما ... الان شغل همسرتون چیه
samiiiiiiiiii عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 2212 الان شغل همسرتون چیه ماشین سنگین داره بار میبره شهرهای مختلف راننده س دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍