2777
2789

بنظر من ک خعلی خوبه خودتم احساس راحتی میکنی خعلیم شیکه  

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چادري بودم الان با مانتو ميرم بيرون چون بچه كوچيك دارم نميتونم جمع كنم چادرو اما حجاب كانل چادر هست من كه خيلي دوسش دارم ارامش داره واقعا

بيشتر از انچه براي موفق بودن تلاش ميكني براي با ارزش بودن تلاش كن

از نظر من فقط خانمایی که لاغر اندام هستن یا معمولی میتونن با مانتوی بلند و فوق العاده گشاد که اصلاً رو بدن نشینه  با شال یا روسری بلند که روی سینه ها رو بگیره حجاب کاملی داشته باشن

اکثر مانتویی ها رو که میبینم قشنگ مانتو چسبیده سایز سی...ه و با...ن مشخصه این واقعا کجاش حجابه کامله؟؟؟ من که زنم این صحنه هارو میبینم از ته دلم غصه میخورم

حجاب درجاتی داره که در کل چادر کامل ترین حجابه و میتونه بی نقص ترین باشه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

عزیزم درسته که نظرها هر کس متفاوته.

ولی من خودم به شخصه اگر به عاشورای امسال برسم میشه 1 سال که لیاقت چادر پوشیدن رو دارم.

نمیدونی چه آرامشی دارم باهاش.

نمیدونی اون نگاه های هرزه چقد کم شده.

با این وضع جامعه و در دسترس بودن همه نوع امکانات کثیف آدم با مانتو ساده هم میترسه بره تو خیابون.

بابا مردها یک سری ها واقعا گرگن.به تمام معنا گرگ و کثیف.به چادری و غیر چادری رحم نمیکنن.

ببین فلسفه چادر واسه چیه.

من با همین چادرمم تو خیابون خیلی مزاحم میشن ولی خداروشکر بازم من آرامش دارم.

چادر عالیه.عالی.

سعی کن بپوشی ولی با صدق دل و ایمان قلبی کافی عزیزم.

جامعه گرگ زیاد داریم.گرگایی که در لباس میش هستن.

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚

یاد این جمله افتادم...    ببخش بانو؛
جسارتا اگر بگویم
فرشته ای از چادرت آویزان است
و آن را سفت گرفته
تا از شیطنت های نسیم ،
در چادرت موج نیفتد
نمیگوئی فلانی دیوانه شده؟ 🙂🙃🙆🌹

انتخاب مانتو و روسرى و شلوارشون نا مناسبه من مادرم با مانتو محجبه اس و درشت هيكل هم هست اما مانتو ...

بله همین طوره

اما تو کوچه و خیابون زیاد میبینم که معذرت میخوام ببخشید ببخشید  خانمه سی..ش بزرگه  لباسش خیلی هم تنگ نیست تقریباً گشاده اما قشنگ درشتیش معلومه و مردها نگاه میکنن بارررها این صحنه رو دیدم

خیلی چندشم میشه از این صحنه ها گاهی فقط با چادر میشه حجاب کامل داشت گاهی هم نه با همون مانتو هم میشهآدمها با قد و هیکل های متفاوت هستند به خاطر همین نمیشه گفت هرکسی چادر نداره بدنش معلومه یا حجاب نداره اما واقعاً هیچی چادر نمیشه😍😍😍😍

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼