2777
2789

سلام.من هفته ده بارداریم.لکه بینی داشتم از هفته هفت ولی خیلی کم بود.یه کوچولو عفونت داشتم و شیاف کلتریمازول با انگشتم میزاشتم و فرداش مثل لخته قرمز با شیاف میومد بیرون!استفاده نکردم دیگه!و دیگه لخته نیومد!الانم سه شب پماد کلوتریمازول استفاده میکنم و صب لخته خون قرمز با پماد میاد بیرون!اپلیکاتور رو هم خیلی کم میدم داخل!چرا خون میاد وکسی مثل من بوده؟پمادو قطع میکنم خوب میشه باز!کسی مثل بوده تا حالا!؟میشه تجربیاتتو به منم بگین؟ممنونم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر لکت شیاف داد یاعفونتت. استراحت مهمه.منم لک دارم.

شیاف برا عفونت!شیاف برا لکه بینی داده ولی خوراکی هم هست میخورم!شما از هفته چندم لکه بینی داری و الان هفته چندمی

شیاف برا عفونت!شیاف برا لکه بینی داده ولی خوراکی هم هست میخورم!شما از هفته چندم لکه بینی داری و الان ...

شیاف رو ازمقعد میزاری؟؟

۱۲هفتم

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
شیاف رو ازمقعد میزاری؟؟ ۱۲هفتم

نه میخورم!شیاف کلوتریمازول رو واژنی میزاشتم که فرداش یه لخته خون میومد!شیافو قطل کردم چند روز بعد پماد کلوتریمازول استفاده کردم که بازم لخته خون با پمادها اومد

اخه میگن کسای ک لک دارن شیاف مقعد چون واژینال تحریک میشه دیر لکت قط میشه. سعی کن استراحت کنی تا زود ...

از هفته چندم لکه بینی داری؟برای غربال گری رفتی شما یانه؟

نه میخورم!شیاف کلوتریمازول رو واژنی میزاشتم که فرداش یه لخته خون میومد!شیافو قطل کردم چند روز بعد پم ...

لباسای زیرتو تندتند عوض کن.ان شاالله ک چیزی نیست.

از هفته چندم لکه بینی داری؟برای غربال گری رفتی شما یانه؟

هفته۱۱بودلکم.اره چن روز پیش رفتم.خداروصدهزارمرتبه شکر جوابش خوب بود.

وای الان امضاتودیدم...صلواتم زدم برات❤

ممنونم عزیزم!انشالله شماهم نی نی تو سالم بغل کنی!الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم