2777
2789
عنوان

کمکم کنید

104 بازدید | 5 پست

میدونم الان میگید برو مشاور ولی ده بار رفتم با خودش تنها مشکل من حل نشدنیه شوهر بسیار دروغگو و حسود و پرخاشگر و عصبی و دست بزن و بیحیایی دارم که به شدت عقده ایه یعنی کافیه کاری بکنی که بدش بیاد تا ابد هربار دعوات بشه باهاش میگه فقط بامن اینطور نیست خانوادش هم ازدستش به ستوه اومدن یه دختر یکسالو نیمه دارم 5ساله ازدواج کردم اتفاقایی افتاده که نمیتونم ببخشمش خیانت نکرده اما دعواهایی که شده توش کتک خوردم فحش پدرمادر و هزار چیز دیگه طاقتم تموم شده عینه سگ ازش میترسم نمیتونم بگم از کارات خسته شدم الانم با خانوادم رفت و آمد نمیکنه میگه بچه حق نداره اسم خواهرتو بیاره چون ازش بدم میاد نباید بری خونه بابات وقتی خواهرت اونجاست هربار بحث کوچیکم میشه همه دعواهای قبلی رو میکشه وسط جرعتم ندارم کلمه ای حرف بزنم وگرنه میکشه منو اون بحث کوچیک رو میکنه یه دعوای اساسی البته خودش با خودش دعوا میکنه من که جواب نمیدم اما تمام بحثای قبلو میگه بیشترم عصبانی میشه الان به دلیل مریضی مادرم اومدم خونه بابام اما دیگه نمیخوام برگردم تنها مشکلم اینه که بچه ام گناه داره اما میدونم با این پدر بعدها منو نفرین میکنه بعد دخترم مشکل دیگه اینه که اگه بفهمه دیگه برنمیگردم میاد کلی گریه زاری قسم دروغ و قولهای دروغی دیگه میگه که من دلم بسوزه برم میرم تا پامو میزارم خونه میگه دیدی فرار کردی مهرتو حلال کن من چرا باتو ازدواج کردم فحش پدرمادر و غیره پارسال قهر بودم اومد گفت من هر مشکلی با پدرمادرت داشتم الان ریختم تو آشغالی دیگه اصلا فراموش کردم 6ماه نگذشته بود گفتم بیا بریم عید دیدنی گفت فکر کردی من فراموش میکنم پدرمادرت چیکار کردن پامو نمیزارم اونجا زد زیر حرف خودش حالا مگه چی کارش کردن پدرمادرم اولین جلسه خاستگاری خواهرم دعوتش نکردن تمام مراسم خواهرمو دیگه نزاشت برم و نیومد 2ساله خونه بابام پا نزاشته وقتی خوبه میگه من اصلا گذشته رو فراموش کردم عاشقتم ولی عصبانی که هست مطمعنم حرف دلشه چون میشناسمش همه گذشته رو باز میگه ولی من جرعت ندارم بگم توهم منو زدی توهم دنده منو شکستی حامله بودم توام :::حالا اگه شما بودید چیکار میکردین میگید بمونم همینجا یواش یواش بهش بگم که میخوام جدا بشم میدنم طلاقم نمیده به راحتی اما دیگه حتی سر سوزنی بهش علاقه ندارم

الان از دستش ناراحتی

دو ساعت دیگه خوب میشی باز

ولی شوهرت بی منطق و خاله زنک و کینه ایه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاپیکاتو ک میخوندم الان دیدم نوشتی میخای دوباره بچه دارشی اونوخ بااین اخلاقاش؟

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤