2821
2789
عنوان

بیاین دق میکنم

368 بازدید | 15 پست

من از هفته پیش چهارشنبه دقبق دارم رژیم میگیرم بالای ۱۲۰۰ ام نمیخورم ولی یه گرمم کم نشدم چرا 😢😢

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کم و بیش فعالینم دارم

اصلا انگیزمو از دس دادم میخام دیگه باز بخورم

رزیم خروج از استوپ سراغ ندارین؟

ی هفته واسه شما که رژیم گرفتی سخت گذشته وگرنه برای وزن کم کردن زمان خیلی بیشتری لازمه

روز ۴۰ دقیقه پیاده روی تند داشته باش دوست خوبم

امیدوارم خدا کمکت کنه و موفق باشی💙❄

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
من قدم 160 و وزنم 57 هس شکم تخت خیلی راضیم از اندامم 

فک نمیکنی

کسی ازت سوال نکرد که وزنت چقدره؟؟؟

این دوستمون از وزنش ناراضیه بعد شما پز شکم تختتو میدی؟؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
فک نمیکنی کسی ازت سوال نکرد که وزنت چقدره؟؟؟ این دوستمون از وزنش ناراضیه بعد شما پز شکم تختتو میدی ...

همونو بگو

والا

نمیدونم واقعا فاز اینجور آدما چی هسسس؟

تو ام فک نمیکنی کسی ازت نظر نخواس

😏😏😏

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
همونو بگو والا نمیدونم واقعا فاز اینجور آدما چی هسسس؟

بیخیال عزیزم

انشالله هر چه زودتر به وزن دلخواهت برسی

2825
2823
2791
2779
2792