2777
2789
عنوان

فردا عروسیمه

9113 بازدید | 51 پست

سلااام 

من فردا عروسیمه و دوروزه پریود شدم البته تاریخ پریودم هفته ی دیگه بود و همیشه هم منظم بود ولی ابن ماه خاک تو سرش یه هفته زود تر شدم 

چون نمیخام تو عروسیم پریود باشم دکتر قرص ترنسید بهم داد حالا عوارضش رو خوندم زده تهوع 

ایا کسی از این قرص مصرف کرده میشه دقیقا بگید عوارضش چی بود و اینکه خونریزیتون قطع شد سریع یا نه 

پیشاپیش ممنون از پاسختون 🌹🌹🌹🌹 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

نه نخوردم. ولی یه بار قرص ال دی خوردم وحشتنتاک حالمو بد کرد. اصلا نخوز خب باشه عروسیت

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تبریک میگم. خوشبخت باشین. نمی دونم. تجربه نداشتم

ممنون عزیزدلم 😘😘😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

چه اشکالی داره اگه نمیخایی نخورجاش مفنامیک اسیدبخور

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
نه نخوردم. ولی یه بار قرص ال دی خوردم وحشتنتاک حالمو بد کرد. اصلا نخوز خب باشه عروسیت

منم پریشب ال دی خوردم رفتم زیر سرم 😭😭😭😭

چرا من روز قبل عروسیم وقت سرخاروندن نداشتم؟!

خوشبحالت استاتر من انقدر کار داشتم فقط شب اونم ساعت ۳ تونستم استراحت کنم ۸ هم بیدار شدم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چقدر سخته فکر اینجاشو نکرده بودن

افتضاحهههههعع

نمیدونم 

ولی برگ ژلاتین رو توی آب ولرم حل کن و بخور 

دقیقا ۵ ساعت خونریریت قطع میشه هیچ عوارضی هم ندارم 

اگه میخوای بیشتر بدونی توی گوگل در موردش یه کاووش بکن 😊😚 راستی تبریک 💜

پریود باش عب نداره که

اخه وقتی پریودم انگار قدرت حرکتم رو از دست میدم رقص و اینا رو باید ببوسم بزارم کنار 😭😭😭😭