2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054470 بازدید | 16557 پست
دوستان من الان زنگ زدم میگه ما کلی یاسمن زهرا یا یاسمین زهرا داریم اینجا.۷۰تا تخت داریم اینجا فامیلش ...

خب عزیزم میگفتی مریض تصادفی توی کماست گفتی؟تاریخ تصادف هم میگفتی دقیق

🧸🤎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش یاسمین فاطمه اس گلم

خب اون بنده خدا هم‌گفت کلی یاسمین زهرا و یاسمین فاطمه داریم

ولی اینجا بمن گفته بودن یاسمین زهرا 

حالا اگه کسی فامیلشو میدونه بگه تا یه خبر قطعی بگیریم

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

دوستان یکی منولایک کنه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها یکی توضیح بده چیشده

دخترش خوب شده 

چه خبره 

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
خب اون بنده خدا هم‌گفت کلی یاسمین زهرا و یاسمین فاطمه داریم ولی اینجا بمن گفته بودن یاسمین زهرا&nbs ...

خب بگو تصادفی بوده اونایی که باهمین اسم بیمارستانن همه که تصادف نکردن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
اسمش یاسمین فاطمه اس.... تاریج هفتم یا هشتم اردیبهشت تصادف کرده.... 18 ماهشه

یاسمین زهرا یا فاطمه؟ اینم میگه فامیلشو بگین من فقط یه اطلاعات کلی داشتم.هرخبری بهم داد زود خبر میدم

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
خب اون بنده خدا هم‌گفت کلی یاسمین زهرا و یاسمین فاطمه داریم ولی اینجا بمن گفته بودن یاسمین زهرا&nbs ...

فامیلیش نمیدونم اما تاریخ تصادف هفتم یا هشتم اردیبهشت یه دختر 18ماهه که اسمش یاسمین فاطمه اس

💖😍😘
خب عزیزم میگفتی مریض تصادفی توی کماست گفتی؟تاریخ تصادف هم میگفتی دقیق

همه رو گفتم 

گفتم بچه تصادف کرده حدود ۱۰-۱۱اردیبهشت هم بستری شده

گفت فقط فامیلشو بگید 

راستم میگه اونجا اونهمه بچه بستری که برای‌اونا  باهم‌دیگه فرقی نمیکنه‌که اونقد دقیق بخواد بدونه اینا رو 

فانیل بچه رو نمیدونین شما؟

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
لطفا لایکم کنین بیام بخونم خبری ازش شد

منم لایک کنید

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....