2821
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1058867 بازدید | 16566 پست
4740+10=4750

۴۷۵۰+۲۰=۴۹۵۰

خانمها اینم ختم سوره حمد هست هرکی میخونه هرتعدادی حتما جمع کنه با کل عدد وهمینجا بنویسه انشالله چهارده هزارتا حمد بشه واسه شفای یاسمین فاطمه عزیز

انشالله به زودی خبرهای خوش میرسه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۴۷۵۰+۲۰=۴۷۷۰

دیدین گلمهر جون اومد و خبر داد بهمون

یه سری هم که پستاشون منفی بود دیدین که خداروشکر اتفاقی بدی نیفتاده بود

پس فقط و فقط دعا کنین

الان گلمهر جون بیشتر از هر چی به دعا احتیاج داره

بخونین نزارین قطع بشه خواهشا

👨‍👩‍👧

خدایا   

ببین چند صد نفر دارن برای به هوش اومدن وسالم موندن کوچولوی گلمهر  هدیه ای که بعد از ۱۰ سال به گلمهر دادی  التماست میکنن قسمت میدن 

تو رو به جان فاطمه ی زهرا صدای یه نفر رو بشنو وقبول کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دوستان صفحات تاپیک زیاد بود  همه رو نخوندم چطور تصادفی بوده که بچه اینطور ضربه خورده کسی اطلاع داره؟گلمهر عزیز انشاالله خدا معجزه خودش رو نشونت میده و با برگردوندن سلامتی کامل دخترگلت حسابی شرمندت میکنه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
عزیییزم الهی بگردم دختر گلت هم دررفتگی لگن داشت که عمل شد؟

نه پاش شکسته بود،خیلیم شیطون بود یه جا بند نمیشد،خیلی روزای بدی بود..خدا هیچ مادری رو با مریضی بچش امتحان نکنه..پسر شما و دختر گل مهرجان هم زودتر خوب شن ایشالا

تا این جا ۴۸۰۰ حمد خونده شد

۴۸۰۰+۵۰=4850

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
پسرم تو ی ماهگی بخاطرعفونت شدید ریه بستری شد.تب و تشنج های مکرر داشت.دکتر صدام کرد گفت عفونت ب قلب و ...

با پستت گریه کردم .خدا بچتو حفظ کنه.خدا همه ی بچه ها رو واسه پدرومادرشون نگه داره الهی آمین.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.