2777
2789
عنوان

گودی زیر چشم

287 بازدید | 18 پست

خانوماا راهکار بگین برا گودی و تیرگی زیر چشم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
درمان با مواد طبیعی
4
66%
درمان با مواد شیمیایی
2
33%

سریعترین راهش تزریق فیلر هست که اونم باید بری یه جای خیلی مطمئن که خراب نکنن . ولی نتیجه اش عالی میشه. شل بیوتی و نیلی افشار تو اینستاگرام پیج دارن، انجام دادن خیلی خوب شدن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گودی زیر چشم فک نکنم با مواد طبیعی پربشه!تیرگی شاید برطرف بشه اما گودی فک نکنم

یعنی بنظرت هیچ راهی وجود نداره  

راکوتان ک میخوردم برا جوش هام پوستمو خشک کرده زیر چشام بدجوری گود افتاده

[QUOTE=88535306]منکه هرکار کردم نشد.الان میخوام برم ژل یا چربی بزنم[/QUOTEفک نکنم بی عوارض باشه

برای همین میگم یه جای خیلی مطمئن که کلی آدم توش این کار رو انجام دادن و راضین انجام بده. حتما قبل انجام با چندنفر که انجام دادن صحبت کن و از نزدیک نتیجه رو ببین

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
شما انجام دادی خودت    

نه گلم من گودی ندارم ولی این دوتا تو اینستا دیدم بعد تزریق خیلی خوب شدن. از اونایی که انجام دادن حتما بپرس بعد اقدام کن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز