سلام دوستان ، من پنج بار سقط داشتم ، دو سقط اولم در هفته های ۹ و ۶ اتفاق افتاد و سومی پوچ بود و خیلی طبیعی پریود شدم بدون دفع چیزی ، بار چهارم در بارداری آمپول آنوکساپارین و قرص پردنیزولون و آسپرین استفاده کردم و تا هفته ۱۴ پیش رفتم ولی کیسه آبم پاره شد و ختم بارداری ، البته ۴ روز زمان برد تا رفتن به بیمارستان هنوز ضربان قلب داشت بدون حتی ذره ای آب ، که با قرضی که برام بیمارستان کار گذاشت سقط شد ، دفعه چهارم وقتی به هفته های بالاتر از زیر ده هفته رسیدم خوشحال بودم که حتما مشکلم رفع شده و حاملگیم ایندفعه به سرانجام می رسه، روز ای بدی رو گذروندم، ایندفعه رفتم پیش دکتر حنطوش زاده تهران برام یک سری آزمایش و عکس رنگی نوشت که همه رو انجام دادم ، تو عکس رنگی معلوم شد چسبندگی شدید دارم که با دو بار عمل هیستروسکوپی رفع شد و برداشته شد ، در آزمایشات خونی هم معلوم شد حتما باید در بارداری آمپول ضد انعقاد خون و سرم ivig استفاده کنم ، آزمایش ژنتیک منم که ۲ درصد مشکل کروموزومی داشت اونم کوروموزوم ۱۳،که دکتر ژنتیک گفت اصلا به سقطات مربوط نیست ، با وجود اینا دکتر بهم اجازه بارداری داد ، در این بارداری علاوه بر آسپرین و آنوکساپارین و آمپول پروژسترون هر ۲۸ روز سرم ivig تزریق کردم تا اینکه باز در هفته ۱۵ کیسه آبم دوباره پاره شد و ختم بارداری ایندفعه هم تا لحظه آخر ضربان قلب داشت ، نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه ، دلم خیلی گرفته ، اومدم اینجا شاید کسی مثل من بوده باشه و بارداری موفق داشته باشه تا امیدی بشه واسه ادامه دادن راه من ، ببخشید اگر زیاده روی کردم در نوشتن .
سلام دوستم منم تا الان سه تا سقط داشتم جدیدا رفتم پیش حنطوش زاده و تمام این آزمایشها و عکس رو انجام دادم هم ژنتیک مشکل داره هم عکسم هم آزمایشم ولی فعلا پیش دکتر نبردمش
حتی اگه ازمایش همسرتون نرماله تا می تونی تقویتش کن
ویتامین c,e و فولیک اسید ول من
گرمیجات و لبنیاته محلی فراوون بهشون بده ۶ ماه ، کاسنی دم کن بده
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1