2777
2789
عنوان

سقط مکرر

732 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ، من پنج بار سقط داشتم ، دو سقط اولم در هفته های ۹ و ۶ اتفاق افتاد و سومی پوچ بود و خیلی طبیعی پریود شدم بدون دفع چیزی ، بار چهارم در بارداری آمپول آنوکساپارین و قرص پردنیزولون و آسپرین استفاده کردم و تا هفته ۱۴ پیش رفتم ولی کیسه آبم پاره شد و ختم بارداری ، البته ۴ روز زمان برد تا رفتن به بیمارستان هنوز ضربان قلب داشت بدون حتی ذره ای آب ، که با قرضی که برام بیمارستان کار گذاشت سقط شد ، دفعه چهارم وقتی به هفته های بالاتر از زیر ده هفته رسیدم خوشحال بودم که حتما مشکلم رفع شده و حاملگیم ایندفعه به سرانجام می رسه، روز ای بدی رو گذروندم، ایندفعه رفتم پیش دکتر حنطوش زاده تهران برام یک سری آزمایش و عکس رنگی نوشت که همه رو انجام دادم ، تو عکس رنگی معلوم شد چسبندگی شدید دارم که با دو بار عمل هیستروسکوپی رفع شد و برداشته شد ، در آزمایشات خونی هم معلوم شد حتما باید در بارداری آمپول ضد انعقاد خون و سرم ivig استفاده کنم ، آزمایش ژنتیک منم که ۲ درصد مشکل کروموزومی داشت اونم کوروموزوم ۱۳،که دکتر ژنتیک گفت اصلا به سقطات مربوط نیست ، با وجود اینا دکتر بهم اجازه بارداری داد ، در این بارداری علاوه بر آسپرین و آنوکساپارین و آمپول پروژسترون هر ۲۸ روز سرم ivig تزریق کردم تا اینکه باز در هفته ۱۵ کیسه آبم دوباره پاره شد و ختم بارداری ایندفعه هم تا لحظه آخر ضربان قلب داشت ، نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه ، دلم خیلی گرفته ، اومدم اینجا شاید کسی مثل من بوده باشه و بارداری موفق داشته باشه تا امیدی بشه واسه ادامه دادن راه من ، ببخشید اگر زیاده روی کردم در نوشتن .

ای جانم 😭😭😭😭اخه چرا کیسه ابت میترکه ؟سرویکست کمه یا عفونتی چیزی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

منم چندتا سقط داشتم حتی هفت ماهگی الانم باردارم اسپرین و انوکساپارین میزنم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستم منم تا الان سه تا سقط داشتم جدیدا رفتم پیش حنطوش زاده و تمام این آزمایشها و عکس رو انجام دادم هم ژنتیک مشکل داره هم عکسم هم آزمایشم ولی فعلا پیش دکتر نبردمش

عزیزم سقط ۹۰٪ ضعفه اسپرم و‌نطفس 

حتی اگه ازمایش همسرتون نرماله تا می تونی تقویتش کن 

ویتامین c,e و فولیک اسید ول من 

گرمیجات و لبنیاته محلی فراوون بهشون بده ۶ ماه ، کاسنی دم کن بده 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
عزیزم سقط ۹۰٪ ضعفه اسپرم و‌نطفس  حتی اگه ازمایش همسرتون نرماله تا می تونی تقویتش کن  ویت ...

رگاین موضوع به سقط سه ماهه اول ربط داره ولی بالای سه ماه به اسپرم ربط نداره خیلی وقتا باید امپول رقیق کننده و خیلی مسایل دیگه استفاده کرد

منم تهران نیستم. میگن حتما باید بیای تهران تا نتیجه بگیری😢😢 راسته؟؟

من تو تبریزم و اینجا هم ازمایشای ژنتیک و انعقادی و ایمنی و رفتم و تجویز دکتر امپول انوکساپارین بود ولی خوب بازم اتفاق بیفته مجبورم تهران بیام

حتی در هفته 25هم مال اسپرمه

نه اون باید بررسی بشه از لحاظ طول سرویکس . ایمنی . انعقادی