2777
2789
عنوان

غسل واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 87 پست

حالا سوهرم منو به زور میبره برای عسل 😟

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیذاره؟چه عجیبه برام این همه دخالت از طرف همسر اگه واقعا عذاب وجدان میگیری باید صبح زودتر ب ...

میگه بدم میاد بعد رابطه بری حمام صبح برو

و صبح متاسفانه تنبلی و وسوسه شیطون باعث میشه دیر بشه

به تاخیر بنداز و با تیمم بدل از غسل اون لحظات اخر بخون

خو این مال موقعی هستش که آب دردسترس نباشه 

واسه مشکلم یه صلوات می‌فرستی؟ ممنون عزیزم  .منو بیشتر دوس دارین یا مادر شوهرتون رو  .تیکر بارداری نیس همینطوری گذاشتم
چرا نمیذاره؟چه عجیبه برام این همه دخالت از طرف همسر اگه واقعا عذاب وجدان میگیری باید صبح زودتر ب ...

نشنیدی میگن شوهر 🤣🤣🤣

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
چون معتقد نیست اصلا نماز نمیخونه

چقدر سخت میشه برات واقعا زن وشوهر بایدتوهمه چز در ی حدباشن اینجوری تو اذیت میشی قربونت برم بشین باهاش حرف بزن بگو تو دیگه حق نداری منو از زندگی هم بندازی و اذیتم کنی تا 2 کاراشوتموم کنه غسل کن بخاب 

نمیتونم قبول کنم وای چه بد  من از این نجاست به حد فراوون بدم میاد فرارمیکنم ازش

منم قبول نمیکنم ولی میبینم خیلی راحت همه باهش کنار میان

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

شوهرتون هیچگونه حق دخالتی ندارند تو این زمینه.دستور خدا بالاتره یا شوهر؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....