2777
2789
عنوان

غسل واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 87 پست
وا معنیه جدیده نجسه؟ حالا میشه گفت غسل نکردی بخاطر پریود نجسی و مسجد نمیتونی بری ولی معنیه نجسو نگف ...

عزیزم من معتقد نیستم ولی بعد از عادت حتما باید غسل کنم نمیتونم به شما هم اجبار کنم انجام بده هرکی نظر شخصی خودش رو داره☺

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا؟؟😁

هرچیزی به جای خود باید رعایت بشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما وقتی میری دستشویی ادرار میریزه رو پات نجس میشی غسل میکنی یا پاتو اب میکشی؟

از من نپرسیدی ولی گفتم شاید دوست داشته باشی بدونی

اعصاب سمپاتیک بدن تو کل بدن احاطه داره وقتی به ارگاسم میرسیم کل بدن تو خلسه فرو میره و دوش کرفتن و غسل کمک میکنه این رگ سرتاسری فعالیتش مثل قبل بشه حدود شرعیش بماند 

اما تو ادرار اینطور نیست فقط طهارت اون قسمت کفایت می کنه

مثل اینکه الان میگن سام رو حذف کنید این درحالیکه شام مهمترین وعده‌ی غذایی هست 

و قانون روزه گرفتن هم حذف ناهار هست نه شام وگرنه خدایی که همه مدله به فکر بنده‌هاشه میگفت شام حذف بشه 

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم💓💓

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
از من نپرسیدی ولی گفتم شاید دوست داشته باشی بدونی اعصاب سمپاتیک بدن تو کل بدن احاطه داره وقتی به ...

ادرار حدث اصغر و جنابت حدث اکبر هست.و حدث اکبر با غسل برطرف میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ادرار حدث اصغر و جنابت حدث اکبر هست.و حدث اکبر با غسل برطرف میشه.

بله کاملا درسته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : تارك نماز از خداوند درخواست بازگشت به دنيا مى كند . و اين است سخن خداوند متعال كه : «چون يكى از آنها را مرگ در رسد گويد : پروردگارا! مرا برگردان »

فاصله میان اسلام و کفر ترک نماز است.

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هر كه بدون داشتن عذرى نماز خود را نخواند تا فوت شود ، عملش بر باد رفته است . مرز ميان آدمى و كفر، ترك نماز است .

فاصله میان اسلام و کفر ترک نماز است.
از من نپرسیدی ولی گفتم شاید دوست داشته باشی بدونی اعصاب سمپاتیک بدن تو کل بدن احاطه داره وقتی به ...

مرسی بخاطر توضیحات عزیزم.در کل یه اعتقاد شخصیه و به قول شما دوش گرفتن بعد ارگاسم کاره درستیه و منم همیشه دوش میگیرم

درمورد وعده های غذایی هم نه اینکه بگم نظر منه اما شما پیش هر متخصصی هم بری همه اصرار به این دارن که مهمترین وعده ی غذای صبحانه هست

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :  تارك نماز از خداوند درخواست بازگشت به دنيا مى كند . و اين اس ...

عزیزم تو این سایت به تناسخ اعتقاد دارن بعد شما این حدیث رو گذاشتی 

طرف میگه قرآن تناقض داره

مرسی بخاطر توضیحات عزیزم.در کل یه اعتقاد شخصیه و به قول شما دوش گرفتن بعد ارگاسم کاره درستیه ...

بله دوست من در صبحانه که شکی نیست بخاطر همین هم روی سحری خوردن تاکید شده(حالا بحث ما روزه نیست اما چون حرف افتاد دارم میگم)،  از نظر بعضی پزشکا بله که به راحتی آنتی‌بیوتیک میدن به خورد ملت این هم عجیب نیست 

کمی فقط کمی روی کلمه‌ی آنتی بیوتیک و معنیش دقت کنیم همه چیز مشخص میشه

اما درصد بالایی از پزشک ها هم تاکید دارن رو فواید روزه 

چرا خیلیها هستن میگن ما هر روز نمیتونیم چند بار دوش بگیریم کجاش جا خوردن

عزیز جان ایشون فرمودن نجس می ری سرکار؟

من از کلمه نجسو اوج نگاه یک زن به خودش متعجب شدم!

منتظر معجزه خداوند هستم...😊