اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
روی عکست سمت چپ کلیک کن نی نی سایت من رو بزن...بعد س خط سمت راست کلیک کن...برو تو قسمت اطلاعات...پایين صفحه عکس دوتا دست هست افزودن اطلاعات جدید کلیک کن...تیکر بارداری توشه
تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
روی عکست سمت چپ کلیک کن نی نی سایت من رو بزن...بعد س خط سمت راست کلیک کن...برو تو قسمت اطلاعات...پای ...
ممنون گلم