2777
2789
عنوان

چجوری تیکر بزنم

38 بازدید | 5 پست

برا عروسیم میخوام

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

منم میخام یاد بگیرم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
منم میخام یاد بگیرم

موفق شدم💞💞💞💞💞

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق شدم💞💞💞💞💞

چجوری تونستی اگه زیاد پیچیده نیست به منم بگو

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چجوری تونستی اگه زیاد پیچیده نیست به منم بگو

روی عکست سمت چپ کلیک کن نی نی سایت من رو بزن...بعد س خط سمت راست کلیک کن...برو تو قسمت اطلاعات...پایين صفحه عکس دوتا دست هست افزودن اطلاعات جدید کلیک کن...تیکر بارداری توشه

روی عکست سمت چپ کلیک کن نی نی سایت من رو بزن...بعد س خط سمت راست کلیک کن...برو تو قسمت اطلاعات...پای ...

ممنون گلم