2777
2789

ن مث ایودی میمونه منم روز اول در اومد خییییلی ترسیدم ولی ترس نداره بزنینش بره تو و دیگه بهش دست نزنین ...من وقتی رفتم پیش دکتر خودش زدش داخل گفت اگه باز اومد بیرون نکشش 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

خاک برم سرم😐😐😐😐😐

خب برو دکتر

کلا نخش 2 سانت نیست فک کنم بعد برای شما 2 سانتش بیرونه؟؟؟؟؟ 😐😐😐

همین الان بپوش برو بیمارستان

من سرکلاژ بودم شما اصلا نباید نخ رو توی بدنت حس بکنی چه برسه به اینکه ببینیش

.Pain🔥you made me a believer

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن مث ایودی میمونه منم روز اول در اومد خییییلی ترسیدم ولی ترس نداره بزنینش بره تو و دیگه بهش دست نزنی ...

جونم این هیچ ربطی به آی یو دی نداره اون یه دستگاهه نصب میشه توی رحم

اما این یه عمله و طول سرویکس بخیه میخوره

شما اصلا نباید نخ رو ببینید چون انتهاش دوخته میشه و از خروجی واژن خیلی فاصله داره

جونم این هیچ ربطی به آی یو دی نداره اون یه دستگاهه نصب میشه توی رحم اما این یه عمله و طول سرویکس بخ ...

عزیزم من خودم سرکلاژ انجام دادم و دکتر بهم گفت اینم مث ایودی ک میذارن ی نخ داره ک وقتی بخوان بکشن بخیه هارو اون نخو میکشن و بخیه ها باز میشن...ولی تو ایودی اون نخو میکشن و حلقه بیرون میاد ...خودم این اتفاق برام پیش اومده و با ترس رفتم پیش دکتر مطمعن باشین ی اطلاعاتی دارم ک اومدم اینجا نظر دادم 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
عزیزم من خودم سرکلاژ انجام دادم و دکتر بهم گفت اینم مث ایودی ک میذارن ی نخ داره ک وقتی بخوان بکشن بخ ...

منم سرکلاژ بودم به روش مک دونالد جونم و همزمان تحت نظر دو تا متخصص 

دکتری که سرکلاژم کرد بهم گفت اگر هر تایمی از روز کوچکترین دردی حس کردی یا احساس کردی سرکلاژ باز شده یا نخش رو دیدی فورا میری بیمارستان از اونجا با من تماس میگیرن خودم رو میرسونم

خداروشکر من اصلا احساس نمیکردم که سرکلاژ شدم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم و موقع سزارین برام باز کرد دکترم

بهرحال من لازم دونستم حرفی که دکترم بهم زد رو به استارتذ منتقل کنم دیگه خودش میدونه

منم سرکلاژ بودم به روش مک دونالد جونم و همزمان تحت نظر دو تا متخصص  دکتری که سرکلاژم کرد بهم گ ...

منم پیش یکی از بهترین متخصصا شهرمون بودم و وقتی عمل کردم ب قول شما چیزی حس نکردم حتی ی قطره خون ولی بعد ک اومدم خونه اون نخو تو واژنم احساس کردم ...ک فک نمیکنم شمایی ک هیچوقت اون نخو دیده باشین اطلاعی از باز شدنش یا مشابهتش با ایودی داشته باشین ..ولی منی ک این اتفاق برام افتاد تحقیق کردمو از دکترم پرسیدم ...اینم نخ ایودی ک بهتون میگم ...الکی ک از خودم حرف در نمیارم و هیچوقت تو این مسائل اگه اطلاعاتی نداشته باشم نظر نمیدم 

منم پیش یکی از بهترین متخصصا شهرمون بودم و وقتی عمل کردم ب قول شما چیزی حس نکردم حتی ی قطره خون ولی ...

شما آی یو دی رو با سرکلاژ اشتباه گرفتی انگار

هی داری از iud میگی و مطلب در مورد iud واسه من میذاری

ما چیکار به iud داریم بزرگوار

اون یه روش پیشگیری از بارداری هست و بله نخش توی واژن حس میشه و در نهایت در هم بیاد میری دوباره جاگذاری میکنی

اما سرکلاژ اگر باز بشه احتمال وقوع زایمان زودرس و از دست رفتن بچه هست همون اتفاقی که توی 23 هفتگی برای من افتاد

و بعدش سرکلاژ مَک شدم و تحت نظر دو تا متخصص همزمان و هر دوشون روی اینکه نخ احساس نشه و دیده نشه مانور میدادن

لزومی نداره شما اگر یه دکتر بیخیال داشتید بیخیالیتون رو به دیگران هم منتقل کنید

من اولین باره میشنوم کسی 2 سانت از نخ سرکلاژ یا دوختن دهانه رحمش رو بیرون از واژنش ببینه😐 و اولین باره میشنوم یکی بیاد بهش بگه طبیعیه😐

مورد دوم به مراتب برام عجیب تر از مورد اوله😂😂😂😂

حالا شما باز برو توی اینترنت سرچ کن ومطلب در مورد نخِ چندش آورِ iud برای من بذار😑

مثل این میمونه که 2 نفر حین صحبت در مورد متخصص مغز و اعصاب باشن بعد یکی بیاد یه متخصص مجاری ادراری بهشون معرفی کنه😐

شما آی یو دی رو با سرکلاژ اشتباه گرفتی انگار هی داری از iud میگی و مطلب در مورد iud واسه من میذاری ...

عزیزم من اینجام شما هم هستین ...ممکنه‌نخ سرکلاژ رو بلند بریده باشن ...ایشون برن دکتر بعد میان میگن من اشتباه میکنم یا شما ...لزومی نداره با شمایی ک میخواین بدون منطق حرفتونو ب کرسی بشونین بحث کنم ...من این اتفاق برام افتاد و دکتر بیخیالی هم نداشتم دکترم هیئت علمی دانشکده پزشکی اصفهان بود ...مطمعنا خیلی بیشتر از شما از هر چیزی سر در میاورد ...وقتی بهش گفتم نخم اومده بیرون با دست زدش رفت داخلو گفت نخ سرکلاژ ام مث نخ ایودی میمونه ممکنه بعضی وقتا بیرون بزنه و ترسی نداره ...اگه باز اومد بیرون با دست بدینش تو...و مطمعن باشین اونقد ب کار خودش اطمینان داشتهک با این صراحت حرف زده ...ب هر حال من باشما بحثی ندارم میتونین تا شب صبر کنین این خانوم برن بیمارستان و جوابو بهتون بگن ...موفق باشین

اتفاقا منم برای اون دکتر متاسفم  شما تقصیری ندارین

من برا شما متاسفم چون فکر میکنین بیشتر از ی متخصص زنان چیز بلدین ...البته کلا بعضیا اعتماد ب نفسشون بالاست ...نظرتون چیه ک ب این خانوم بگیم نتیجه رو بهمون بگه؟؟؟اینجوری مشخص میشه دکتر من ک ی دوقلو داخل ی کیسه با ی جفت ک جزو سخت ترین بارداری هاست وتو هر ۱۰۰۰ بارداری یکی اتفاق میوفته رو تا ۹ ماهگی با سرکلاژ نگه داشته درست میگه یامتخصص مرضی...اونم منی ک با وجود سرکلاژ حتی کوچکترین استراحتی نداشتم و کل مدت در حال کار کردنو بیرون بودم