2777
2789
عنوان

ته چین

145 بازدید | 11 پست

سلام طرزتهیه ته چین رو که درست کردین و خوب بوده با تمام نکات برام بفرسیتین بی زحمت ممنون میشم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سينه مرغو با پياز زعفرون نمك فلفل بزار بپزه

بعد برنجتو آب كش كن يه كم زنده تر بردار

بعد به ازاي هر پيمونه برنج ي قاشق ماست ويه كم دارچين ويه زردتخم مرغ وزعفرون آب كرده مخلوط كن يه لايه برنج يه لايه مواد مرغت ك شامل مرغ ريش شده مخلوط شده با زعفرون دم كرده وزرشك و خلال بادوم پسته است بريز بعد لايه بعدي برنج لايه بعدي مرغ روشو هم با كف گير فشار بده بزار دم

آها راستي كف ودور قابلمه تو چرب كن قبلش

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
سينه مرغو با پياز زعفرون نمك فلفل بزار بپزه بعد برنجتو آب كش كن يه كم زنده تر بردار بعد به ازاي هر ...

توفر نمیذارن؟؟ اینجوری درس کردی خودت ؟؟خوبه؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

همینکه فریحماه توضیخ داده ولی بجا مرغ گوشت چرخ کرده بزار

اوکی

توفر نمیذارن؟؟ اینجوری درس کردی خودت ؟؟خوبه؟

نه من تو فر نميزارم

خيلي خوب ميشه من دوست ميكنم همه خوششون مياد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
نه من تو فر نميزارم خيلي خوب ميشه من دوست ميكنم همه خوششون مياد

مرسی عزیزم منم باهمین دستور پس درس میکنم ...برا 4پیونه برنج 4تا تخم مرغ؟؟؟؟

مرسی عزیزم منم باهمین دستور پس درس میکنم ...برا 4پیونه برنج 4تا تخم مرغ؟؟؟؟

بله درسته ٤ق غ ماست و ٤تا زرده تخم مرغ نه خود تخم مرغاااااا

نوش جونتون☺️🌹🌹🌹