2777
2789
عنوان

کباب کوبیده ی خونگی

1697 بازدید | 10 پست

سلام جمعه مهمان عزیزی دارم میخام با گوشت منجمد برزیلیا کباب کوبیده درست کنم اگه بخام از بیرون تهیه کنم خیلی گرون در میاد اما همیشه کوبیدم رو سبخ نمیمونه و میریزه شما چجور درست میکنید که خوب بشه؟

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوقسمت گوسفند بریز یک قسمت گوساله برزیلی،چربی اندازه باشه،دوتا پیاز درشت رنده کن آبشو کامل بگیر با ادویه جات نمک و فلفل کمی زعفران بریز توش،با این کباب زن دستی ها سیخ بگیر،خیلی محکم فشار بده،بعد اول آخرشو بچسبون،با دست،مایع گوشت حسابی باید ورزداده بشه،گوشت دوبار چرخ بشه،تو یخچال استراحت کنه،اتیشت هم باید سرخ سرخ باشه و اولش تند تندبرش گردونی،بعد باد بزنی تا قشنگ بپزه،

من کباب سیخی خونگی درست نکردم پش نمیتونم دراینمورد راهنمایی کنم

اما اگر بقول دوستمون میخوای تابه ای کنی

با سیخای چوبی درست کن بزار تو تابه بپزه بعدم بزار کنار موقع غذا بزار تو فر گرم بشه مثل کباب سیخی میشه فقط پیازش و نباید زیاد بزنی یا آب پیازت و بگیر که آب نندازه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بعد از ورز دادن تیکه تیکه بلند کن پرت کن تو ظرف یعنی ضربه بهش بزن تا خوب ورز بخوره گوشت باید بزاری یخچال سرد بشه به دمای محیط برسه میفته سر و ته کباب هم خوب ببند

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

من با همینا عید درست کردم 3 کیلو گوشت گاوو نیم کیلو دنبه و 800 گرم پیاز خریدم دادم کبابی سر کوچه برام زد .خودش چرخ کرد گوشتو و ...60 تا کباب شد .خیلی هم خوشمزه شدن.سیخی 500  هم گرفت

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا