2777
2789
عنوان

ناباروری

81 بازدید | 6 پست

سلام و خسته نباشید 

توروخدا کمکم کنید 

۲۱ سالمه ۸ ماهه ک اقدام ب بارداری میکنم سونو دادم سایز فولیکولام ریز بود چند ماهی لتروزل مصرف کردم  و بار دار نشدم با دستور پزشک از شب سوم شبی دو عدد لتروول و از شب پنجم شبی یکی نصفی کلومیفن تا پنج شب مصرف کردم و روز ۱۴ پری سونو دادم سایز فولیکو ۴۰ .۲۱.۱۱ بود امپول ازاد ساری تخمک زدم و بازم باردار نشدم ماه بعدش لترول خوردم فقط سونو دادم سایز فولیکول روز ۱۴ .۱۵.۵ و ۱۴ بود بازم باردار نشدم  این‌ماه ب دستور پزشک از شب سوم لتروزل شبی دو عدد تا پنج شب و از شب  پنجم پری شبی یکی نصفی کلومیفن مصرف میخوا کنم و حدود یک‌ماهم هست متفومین‌میخورم ایا امیدی هستتت خیلی نا امیدمم

سلام دوست عزیز. فقط اصلا به لقاح فکر نکن. استرستو خیلییییییی کم کن و واقعا به بارداری فکر نکن. سریع باردار میشی. اگه مشکلی نداری فقط بدون استرسه که نمیذاره بادار شی. ان شاءالله زود دامنت سبز شه🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم من يكسال اقدام بودم همه كارم كردم واسه باردارى همه نوع قرص خوردم هرروز و هرشب دعا ميكردم بهش فكر ميكردم چندوقت پيش متوجه شدم همه چيزم نرماله ولى رحمم مشكل داره و عمل كردم الانم اصلا بهش فكر نميكنم چون باعث ميشد بدتر تشنه تر بشم بيخيال كه شدم راحت تر ميگذره همه چى توام استرسو از خودت دور كن تاثيرشو ميبينى..ان شاالله كه هر چه زودتر باردار ميشى

ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر

تو ایران دکترا برای اینکه پول دربیارن همش قرصهای بیخود تجویز میکنن که عوارض جانبی داره.گفتن تنبلی تخمدان دارم و بهم کلومیفن دادن که حالمو خیلی بد میکرد. شاغل بودم . تاری دیدگرفتم و تصاویر رو چندگانه میدیدم. نه حامله شدم نه چیزی شد بعد کفتن بیا آیوآی. نصف راهو رفتم و برنامه هام عوض شد و اتفاقاتی تو زندگیم افتاد. خلاصه بعداز ۵ سال بدون اینکه بدونم و بدون اینکه قرصی بخورم باردارشدم.