2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه خیلی آخه تابلو حسادت میکنه

خب به جهنم بزار جونش دراد...ذهنتو درگیر نکن منم اوایل حرص میخوردم ولی الان اهنگ میزارم قر میدم😁😁

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑

امشب خونه مادرشوهر بودیم همیشه چادر سر میکنیم من امشب مانتویی رفتم چادر رنگی سر نکردم با مانتو بودم دیدم یهو بلند شد مانتو پوشید چادرشو گذاشت کنار گفتم جایی میری گف نه راحت ترم با مانتو من هنوز ۸ سال ندیدم با مانتو خونه مادرشوهر باشه ولی امشب چون من بودم اینم سریع چادر در آورد

دقیقامثه منی جاری من هنوز بعدنه سال هنوزمثه میمون ازمن تقلیدمیکنه منم خوشحالم که انقد ازش سرترم که منوبه عنوان گزینه انتخاب کرده

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت

مثلا ببینه من شلوار لی روشن پا کردم با اینکه اون تو این سبک پا نمیکنه میبینم اون هفته رفته خریده پا کرده یا آرایششو مثل من و حتی مدل شال انداختنش ای خدا😣😣😣لباس زیرمو ندیده وگرنه اونو هم عوض میکنه بخدا

دقیقامثه منی جاری من هنوز بعدنه سال هنوزمثه میمون ازمن تقلیدمیکنه منم خوشحالم که انقد ازش سرترم که م ...

انقد امشب خندیدم با خاهرم شایدم فهمید خخخخ خاهرمم جاریم کوچیکس اون جاری بزرگ خیلی رو من حساس 

۷ سال از من بزرگتره و کلا من امروزیم اون مثل پیرزناس و به حساب خانم جلسه ایی ولی یوقتایی رو حسادت از این کارا میکنه میترسم فردا بلیز شلوار بشم جلو برادر شوهرم این خانم شیخ السلامم از رو حسودی با تاپ بشه خخخخخخ