2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از چه نظر

من این اسمو خیلی دوست دارم چون هم سنگینه هم خوش آهنگه هم تلفظش راحته هم معنیش خوبه یه جورایی هم مذهبیه هم ایرانی در واقع اسم ایرانیه ولی معنیش که میشه پرهیزگار مذهبی هستش یعنی به هر سلیقه ای هم میاد.اسم پسر دوممو پارسا گذاشته بودم ولی خوب نموند ایشالله خدا بچه ی شما رو حفظ کنه

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........
من برا پسرم پارسا رو انتخاب کردم ۳ماه پیش و الان کنارمه😍

خدا حفظش کنه عزیزم به من میگن قدیمیه ولی من دوسش دارم شده به شما بگن قدیمیه یا بگن پارسال

در ضمن بنظرتون اسم مادر پریسا باشه خوبه یا بده

خواهشا جواب بده وقت ندارم خیلی مهمه

بین اینا پارسا 

ولی خب یه کم قدیمیه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
من این اسمو خیلی دوست دارم چون هم سنگینه هم خوش آهنگه هم تلفظش راحته هم معنیش خوبه یه جورایی هم مذهب ...

چرا طفلی بچه خدا دوباره بهتون ببخشه انشالله 

سقط شد یا بعد تولد طفلی نموند

خدا حفظش کنه عزیزم به من میگن قدیمیه ولی من دوسش دارم شده به شما بگن قدیمیه یا بگن پارسال در ضمن بن ...

مرسی جانم.اسم شما اگه پریسا هست پارسا ک خیلی بهش میاد.ضمنا اسم پارسا قدیمی نمیشه هیچوقت.اون اسمای من دراوردی الان هستن ک قدیمی میشن بعد..

بله دروغ چرا بودن یه دونفر از نزدیکان ک مخالف این اسم بودن ینی کلا با اسم غیرمذهبی مخالف بودن.اون از بی فرهنگی و حسادت هست ک اسم رو مسخره کنن و اگه بخوایم اینجور ایراد بگیریم به هر اسمی میشه خرده گرفت و یچیزی بهش وصل کرد..

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
مرسی جانم.اسم شما اگه پریسا هست پارسا ک خیلی بهش میاد.ضمنا اسم پارسا قدیمی نمیشه هیچوقت.اون اسمای من ...

ممنونم عزیزم خیلی دوست دارم این اسمو واقعا شیکه

ولی چون خودم پریسا م فقط رو این مرددم که خیلی شبیهیم یه وقت اشتباه نشه تو صدا کردن به نظر شما تردیدم درسته

ممنونم عزیزم خیلی دوست دارم این اسمو واقعا شیکه ولی چون خودم پریسا م فقط رو این مرددم که خیلی شبیهی ...

عزیزم توهم مث من معلومه حساسی ب این چیزا منم خییییلی چیزا رو درنظر گرفتم ولی درسته اسم شما و پارسا به هم نزدیک هست ولی حرف ی در اسم پریسا مشهوده ..

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت