2777
2789
درسته  باید از فردا شروع کنیم‌ . گذشته‌ ک گذشت  انشالا‌ خدا صبر زیاد بهمون بده‌ .

همین که تنشون سالمه بزرگترین نعمت خداس. 

بقیه اش درست میشه😙😙😙😙😙

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

خوب عزززیزای دلم منم برم بخوابم. 

به امید فردا😀😀😀

شبتون بخیر 😙😙😍😍😍

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🌤سلام

ای صبـح

ای نگاه آبی آسمان

ای شکوه آفرینش

ای صبح

ای طراوت همیشه

دوست دارانت را دریاب

ما آن بی‌دلانیم

که دل خود را در

افق‌های آبی‌ات می‌جوییم

سلام

صبحتون شاد و پرامید عشقولیییااااا😘😘😘😘

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

خوب خوجگلا پاشین سیب زمینی آب پز کنین😂من اصلا دیشب نتونستم لالا کنم شدیدا دل درد پری داشتم 😩😩از ۵صبح هم ملینه خانم بیدارشد و شروع کرد به آواز خونی دیگه نذاشت نه من بخوابم نه باباش 

یک کتاب خوب چه تاثیری بر مغز می‌گذارد؟

ما در زمان مطالعه‌ی کتاب، حقیقتا تجربه‌ای مشابه شخصیت‌های داستان را پشت‌سر می‌گذاریم. از بازی کردن با صفحات دست بکشید و خود را در یک کتاب خوب غرق کنید.

زمانی که داستانی را می‌خوانیم، مغز به‌طور فعالانه، آگاهی شخص دیگری را شبیه‌سازی می‌کند؛ ممکن است او شخصی باشد که هیچ‌گاه حتی نتوانیم آشنایی با او را تصور کنیم. این شرایط باعث می‌شود که انسان بتواند حتی برای لحظاتی، خود را جای شخص دیگر بگذارد و از چشمان او به دنیا نگاه کند.

خوب خوجگلا پاشین سیب زمینی آب پز کنین😂من اصلا دیشب نتونستم لالا کنم شدیدا دل درد پری داشتم 😩😩از ۵ ...

الهی چقد سخت خیلی مراقب خودت باش😍😍😍😍😍

فدای ددختر سحرخیزم😚😚😚😚

الهی چقد سخت خیلی مراقب خودت باش😍😍😍😍😍 فدای ددختر سحرخیزم😚😚😚😚

خدا نکنه عزیزم اره این وروجک از بچگی اش سحرخیز بود خواب صبح رو به من و باباش حروم کرد تو شکمم بود از ۵صبح شروع می‌کرد به لگد زدن😂

خدا نکنه عزیزم اره این وروجک از بچگی اش سحرخیز بود خواب صبح رو به من و باباش حروم کرد تو شکمم بود از ...

ای جانم😍😍😍😍😍😍😍

دخترای منم همینطوری بودن هم بزرگه و هم کوچیکه آرزو داشتم تا ساعت ۱۰ اینا بخوابن😁

نیایش_صبحگاهی#  

#شنبه12مرداد1398

خدایا شکرت... به خاطر استعدادی که به من داده ای، من هم این استعداد‌ الهی و ارزشمندم را رشد میدهم.

خدایا شکرت... که من امروز هرکاری را به موقع انجام میدهم و برای انجام آنها زمان لازم را دارم.

خدایا شکرت... که جملاتی مانند "من نمیتوانم" را دور انداخته ام‌ ، زیرا من از اعتماد به نفس و قدرت الهی برخوردارم ، و به جای آن میگویم :

"من این راه را انتخاب نمی‌کنم"

خدایا آگاهی درونم را سپاس....