2777
2789
ماها ک اوکی بودیم منتظر تو بودم ک فک کنم مشکل نداری و مریم اگه بیاد اوکی بده بگیریم ک خبری ازش نشد☹ن ...

ااوكي پس منم امادم ،واسه تخم كتانم گوگل كردم چيزي نديدم

حالا فردا بيشتر ميگردم  قبلا جايي خونده بودم اما دقيق يادم نيست

مشكلي نداشت منم ميگيرم

بووووووس شب بخير

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام به دوستای گلم که بیادم بودید  

من طبق معمول گرفتار  کار و خونه و بچه و گودزیلا و مهمونا و دردسراشون شدم.

دیروز خودمو وزن کردم یکیلو اضاف کردم.

بچه ها واقعا خستم نمیدونم چکار کنم دیگه عقلم بجایی قد نمیده

از صبح تا شب گرفتارم از همه بدتر ذهنو روحم خسته تره کلا از خودم ناامید شدم. 

واقعا دیگه زده بسرم بقچمو بپیچمو فرار کنم   

سلام به دوستای گلم که بیادم بودید     من طبق معمول گرفتار  کار و خونه و بچه و گودزیل ...

خیلی وقته منتظرم بیای حرف بزنیم اما اینقد گرفتاری ک خیلی کمتر حتی  اینجا میای...

سها جون تو اینقد خوب حرف میزنی ک حرف زدن برا تو سخته برا همین میرم سر اصل مطلب واقعیت اینه ک تو با قدرت ی روزی اومدی و به چاقی نه گفتی و خیلی خوب وایسادی و کلی کم کردی و انصافا مثال زدنی بودی بی اغراق همیشه گفتم... من یادمه دیگه با همه ی گرفتاریات اما گزارشتو می دادی سرکارم حتی انلاین بودی ک من و نیکی سر به سرت میذاشتیم میگفتیم بیت المال داری استفاده میکنی...میدونم خیلی مشکلات  ریز و درشت داری ک از خیلیاش خبر نداریم و واقعا هم زن قوی ای هستی میدونم.. ولی به نظرم از همیییین امروز باید از ی چیزایی فاصله بگیری هرکیم هرجور میخواد فک کنه فک کنه...ازین دور همیا فاصله بگیر...تا جایی ک ممکنه مهمونی نرو و مهمونی نده...مهموناتو غیر از اونایی ک واقعا مجبوری و نشدنیه بپیچون...اینقد کاری نکن به مهمونات خوش بگذره کیک پزون و اینا راه ننداز براشون...بذار فک کنن خودخواهی بذار بگن خسیسی بذار بگن چه میدونممم مهمون نواز نیستی یا کلاس میذاری اصن مهم نیست...ی بخشی ازون زندگی ک بخش مهمی هم هست تویی و احساست ک الان مهمترینش لاغریته...

😊
سلام به دوستای گلم که بیادم بودید     من طبق معمول گرفتار  کار و خونه و بچه و گودزیل ...

یکم نه گفتن رو راحت کن برا خودت...یکم به خودت حق بده زندگی کنی...به خصوص ک الان دخترت تو سن خاصیه و قطعا نیازش به تو بیشتره خودت به اندازه ی کافی گرفتاری...کسی دعوتت میکنه ک واقعا میدونی تا دیروقته یا برنامتو بهم میریزه یا مثلا اون روز فستی بگو ببخش فلانی نمیتونم تا اون موقع بمونم کلی کار دارم خونه...یا سر درد میگیرم شبا تا دیروقت بیدار بمونم...اصن بگو مریضم حالم خوب نیست...یا بگو رژینا این روزا به با من بودن بیشتر نیاز داره میخوام به کارام برسم ک بیشتر براش وقت بذارم....بذار فک کنن کلاس میذاری یا هرچیز دیگه حتی ممکنه تیکه هم بهت بپرونن اما اصلا مهمممم نیست چیزی ک مهمه حس توعه به خودت...زندگی خصوصیته ک واقعا چیزی ازش نمیمونه اینجوری...همینا ک باعث میشن از هدفت دور بشی همونایی هستن ک روزی ک ب روحیه دادن نیاز داری کنارت نیستن خودتی واندامت...از همین امروز مدلتو عوض کن...لازم نیست سخت و خشن و منزوی باشی ها فقط برای خودت و حریم خصوصی و خواسته هات احترام و وقت بیشتری قائل باش...خیلی ادم اجتماعی و مهربون و زودجوشی هستی همین باعث میشه دیگران خیلی از زمانتو برای خودشون بگیرن...۴ تا ادم ک واقعا درکت میکنن و براشون مهمی و برات مهمن و به خواسته هات احترام بذارن بذارشون اخر هفته ها باشون بیرون برو یا مهمونی بیان یا برید اونجا..کسی هم ک درکت نکرد و برای خواستت ارزش قائل نبود و توضیحتو قبول نکرد و ناراحت شد باور کن سها نبودنش بهتر از بودنشه

😊

اصن ی وقتی تلفنتو از برق بکش جواب نده بشین خونه لذت ببر از تنها بودن و رو برنامه بودنت...حالا ک خودشون عقلشون نمیرسه بهشون یاد بده ک ی زمانایی تو تعیین میکنی وقتتو چطوری تنظیم میکنی نه اونا  هروقت دلشون کشید...

من واقعا تو فکرتم سها واقعا نگرانتم ک نکنه وزنت برگرده نگران اون همه زحمت  و فستیم ک کشیدی نگران اون همه گوجه و خیار سق زدنایی هستم ک باهاشون ۳ کیلو ۳ کیلو کم کردی...دلم نمیخواد زحماتت هدر بره واقعا حیفه خیلی حیفه تو بااااااید برسی به هدفت.. بزرگترین لطفی ک در حق خودت میکنی همینه ک به وزنت برسی...

😊

همین امروز اگه حتی شب نخوابیدی میشینی برنامه مینویسی میذاری اینجا نمیگم هر دقیقه اینجا  باش ی وقت خالی پیدا کن بیا گزارش بده و برو  اخر شب تیک خورده بذار اینجا...هرچی هم انجام ندادی راست و حسینی بگو ک فردا جبران کنی...تو استاد  من بودی وقتی اومدم تاپیک بامداد تو و نیکی من و راهنمایی کردید خجالت میکشم برات بگم بااااید🙈 اما از طرف دیگه چون دوستمی و الان دیگه ۳ شهریور میشه یک سال ک من با شما دوستم..به خودم حق میدم تلنگر بهت بزنم ازت حساب بکشم ک به خودت ظلم نکنی...
تو باااااید به هدفت برسی کلی کار سخت میکنی تو طول روز  ک بالاتر از توانته اما از پسش برمیای اینم میتونی حتما

😊

امروز دیگه چارشنبه است و افتادیم تو اخر هفته این دوسه روزه هم بخور واینور اونور برو ولی سبزیجات و چیزای رژیمی  بخر حتما تا روز شنبه چیزای رژیمی رو میریزی تو یخچال..ک شنبه شروع کنی...

با گودزیلاتم بشین با اون زبان نرم و بی موت تو جایی یا هروقت ک با دمش گردو میشکست بگو  من خسته ام ازین روند میخوام تغییر بدم ی چیزایی رو بگو این شیوه  باعث شده من نه مال خودم باشم نه مال تو و دخترمون بیا یکم برا خودمون باشیم  بلکه بفهمه ی وقت ناغافل مهمون دعوت نکنه یا دعوت قبول نکنه...اگرم با زبون خوش نفهمید بگو اگه بدون اجازه  ی من دعوت کنی یا دعوت قبول کنی زنگ میزنم میگم مشاعرشو از دست داده  اشتباه کرده نمیایم یا شما نیاید و ازین به بعد با من هماهنگ کنید....

😊

از شنبه ک اومدی نمیخواد ۵۰۰ ببندی یهو بعد این مدت برو زیر ۱۰۰۰ ببند فک کن تازه اومدی کم کنی..هیچ جا هم خداییی هیچ جا هم به خودت رحم نکن تو رژیم...تو با نا امیدی بیگانه ای من میشناسمت فقط از بس درگیر این و اون بودی و از خودت غافل شدی یکم خسته ای...ک اونم با درست رژیم  گرفتنت درست میشه این فرصت و به خودت بده ک خودتو برای خودت ثابت کنی....

دیگه ببینم چه میکنی ها...

😊
بیا ماچتم کنم برم بخوابم  😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚 شبت بخیر  شب همگی بخیر 😍😍

مثله همیشه جامع و قاطع😊😊😊😊😊

من خواستم از تجربه مشابه خودم بگم اما ترسیدم دلگیر بشه. 

همه چیزایی که تو ذهنم بود و تو گفتی😘

من برای این دورهمی های مسخره تاوان خیلی سنگینی دادم. 

امیدوارم سها جان یکم نه گفتن و راحت بگیره

یکم در و پنجره و ببنده و با خودش خلوت کنه. با دخترش خوش بگذرونه😊😊

میدونی شهرزاد جان یه وقت اطرافیان چنان آدمو تو یه مسیری میکشونن که حتی وقت نمیکنی مخالفت کنی یا حتی بهش فکر کنی. 

یه وقتی به خودت میای که یه جایی اساسی دلت بشکنه.‌اونوقته که با خودت میشینی و فکر میکنی که ای واااای من اینهمه از وقت و انرژی و زندگیم واسه کیا هزینه کرده بودم!!!!!!

مثله حال اینروزای من😔

منم ۱۰ سال زندگیم به همین روال گذشت. 

یادم نبود شوهرم چی دوست داره ! یادم نبود خودم چی دوست دارم!

اما میدونستم خواهر و مادر و پدر و دختر عمه و دختر دایی و خانواده شوهر چی دوست دارن😕😕😕😕

انقد سریع و فشرده منو دنبال خودشون کشوندن که اصلا وقت نکردم بهش فکر کنم. 

به خدای محمد قسم گاهی خرجیه خونمو ازم میگرفتن و خودم گشنه میموندم😔

یه جایی دیگه کندمممممممم.... دیگه بریدم.

الان میفهمم زندگی یعنی چی. 

الانا که تو. آینه به خودم نگاه میکنم میبینم چقدر با خودم غریبه ام. 

چقدر زود پیر شدم!!!!!!

کی صورتم اینهمه لک شد!!!!!!!

کی موهام سفید شد!!!!!!

یادم نمیاد .‌چون همه اون روزا در حال سرویس دادن به اطرافیان بودم و از خودم غافل😞

اما یه چیزی که امیدوارم میکنه اینکه بالاخره فهمیدم که راهم اشتباهه.‌

راهمو عوض کردم . دیگرانم دایورت کردم به تخمدان چپ و راستم🤗

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔

درود 💐

صبح بخير

هيچ ثروتی بالاتر از دل خوشی و سلامتی نيست

براتون هر دو رو آرزومندم🙏🏻🌹❤️

باد گلبوی سحر

خوش می‌وزد

خیز ای ندیم

بس که خواهد رفت

بر بالای خاک ما

نسیم

#سعدی

سلام صبح بخیر عشقولییییاااااا😍😍😍😍😍☺😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

خالقا!

قلب ما را مایه ی ارادت...

روح  ما را عامل هدایت ،

کلام  ما را جوهر برکت...

عمل  ما را توفیق کرامت ،

نفس ما را همسوی نجابت ...

پندار ما را ، اصل شرافت،

نسل ما را بشیر بشارت قرار ده...

آمین

بچه ها ی سرچ بزنید در مورد تخم کتان ببینید براتون منع مصرف نداشته باشه خدای نکرده مشکل پیش بیاد... ...

سلام عزیزدلم فک نکنم برا من موردی داشته باشه ☺

از امروز شروع کردم😋

منم ک کلا اوکیم🤣🤣 مریمم بیاد ببینم اگه خواست بگیره بگیریم.. @kongmin   بچه ها میخوان سیب ...

عزیزدلم من نمیتونم چون گودزیلا خونس نمیشه آخرهفته ، 

شماها بگیرید ، من از شنبه میگیرم 😊