2777
2789
😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓 خب بنده اومدم از نفس افتادم همه برنامرو رفتم عالی بود  منم پاهام کج شد ...

آی ام پا چپول🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم پاهام گل هم افتاده عرقمم درومد ولی خوجحالم افتادم رو زمین کی منو ببره حموم😫😫

@نیکییییی بیا پاهام مث چشای یاسی شد منم😝😝😝😝😝

😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی ام پا چپول🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم پاهام گل هم افتاده عرقمم درومد ولی خوجحالم افتادم رو زمین کی منو ببره ...

شهرزاد کلا چقدر طول کشید ورزشت ؟مالمن تقریبا ۷۰دقیقه شد درسته یا بیشتر میشه و تند انجام دادم؟برا من خوب بود قربون دستت ازون ۴۰۰تا که بیشتر نبید🤣🤣🤣

شهرزاد کلا چقدر طول کشید ورزشت ؟مالمن تقریبا ۷۰دقیقه شد درسته یا بیشتر میشه و تند انجام دادم؟برا من ...

بابت شاتا دستت درد نکنه الان باز امتحان میکنم.مشکل این بود ک آبی نمیشد لینک که میذاشتم  مشکی میشد بعد کلیک میکردم نمیاورد...دقیقا منم ساعت گرفتم ۷۲ دقیقه شد عزیزم اره خوب رفتی خسته نباشی😚😚

خواهش میکنم عزیزم❤😙 اون ورزشای ممه هم خوشم اومد به نظرم  خوب درگیر کرد عضلاتو ایشالا  نتیجشو  ببینیم هممون😥😥

😊
آی ام پا چپول🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم پاهام گل هم افتاده عرقمم درومد ولی خوجحالم افتادم رو زمین کی منو ببره ...

خسته نباشی عزیزدلم😚😚😚😚😚

راستی عشقم یه راهنمایی میکنی اون حرکت سینه که روی نیمکت خوابیده به عقب چحوری تو خونه میری من اومدم کنار مبلو خم کنم بزارم روصندلی بخوابم روش همش میفتادم خنده دارشده بودم گفتم الان گودزیلا بیداربشه غوغا میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
خسته نباشی عزیزدلم😚😚😚😚😚 راستی عشقم یه راهنمایی میکنی اون حرکت سینه که روی نیمکت خوابیده به عقب ...

خودتم همینطور دوستی😍😍

من با پشتی  قدیمی هام انجام دادم اونو ی پتو چارتا کردم پشتی رو حالت شیب دار گذاشتم 😂😂😂😂وای مریم اینقد خندیدم به ابتکاراتم

😊