2777
2789

تغذیه#  

تخم شربتی

تخم شربتی حاوی مقادیر غنی از ویتامین ها ، اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین است که به همین جهت می تواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شود و در نتیجه به کاهش وزن کمک کند. علاوه بر این تخم شربتی کالری پایینی دارد.

تخم شربتی پس از ورود به معده با جذب آب حجم بیشتری از معده را پر می کند و باعث می شود فرد احساس سیری کند. ضمن اینکه تخم شربتی حاوی مقادیر غنی از فیبر است که پس از مصرف باعث کاهش یافتن اشتها و در نتیجه جلوگیری از پرخوری می شود.

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

تغذیه#  

قارچ

پروتئین کافی در طول روز برای کاهش وزن ضروری است ، می توانید با مصرف قارچ که دارای فیبر زیاد و کربوهیدرات پایینی می باشد سلامت قلب خون را تضمین کنید و همچنین به کاهش وزن کمک کنید.

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تغذیه#  

گل کلم

اگر شما یک فنجان گل کلم را در نظر بگیرید دارای ۲۹ کالری ، چربی صفر ، کربوهیدرات و قند بسیار کمی می باشد. گل کلم دارای فیبر زیادی برای سلامت بدن می باشد. گل کلم برای افرادی که می خواهند رژیم لاغری بگیرند بسیار مناسب است. گل کلم باعث می شود تا حرکات روده در بدن به درستی انجام شود و یبوست را کاهش می کند.

تغذیه#  

خیار

خیار به دلیل کالری پایین و آب فراوان و ویتامین ها و فیرها برای کاهش وزن و سوء هاضمه مفید می باشند. شما می توانید خیار را به رژیم غذایی خود در سالاد اضافه کنید.

تغذیه#  

ماست

اگر به صورت روزانه ماست میل کنید می تواند وزن بیشتری از دست بدهید. ماست دارای باکتری هایی می باشد که باعث می شود تا سوخت و ساز بدن به درستی انجام شود. اگر می خواهید زمان بیشتری احساس سیری کنید به شما توصیه می کنیم ماست میل کنید.

ماست دارای کلسیم می باشد که باعث می شود در بدن کورتیزول کمتری آزاد شود و اشتهای شما کاهش پیدا کند. اسید آمینه موجود در ماست به سوزاندن چربی در بدن کمک می کند. اگر می خواهد از خوردن هله هوله دست بردارید ماست میل کنید تا جلوی اشتهای شما گرفته شود.

تغذیه#  

انبه

یکی از نکات مهم در مورد انبه این است که انبه کالری بسیار کمی دارد و همین امر باعث شده است در میان میوه های مورد علاقه کسانی که رژیم لاغری دارند قرار بگیرد. ضمن اینکه میوه انبه باعث کاهش اشتها می شود که در نتیجه باعث جلوگیری از پرخوری می شود.

انبه سرشار از فیبر است ، فیبر موجود در انیه باعث می شود جذب چربی در بدن کاهش یابد و به کاهش وزن کمک کند. علاوه بر این موارد پوست انبه از ذخیره شدن چربی در بدن جلوگیری می کند که باعث کاهش وزن می شود.

تغذیه#  

انبه

یکی از نکات مهم در مورد انبه این است که انبه کالری بسیار کمی دارد و همین امر باعث شده است در میان میوه های مورد علاقه کسانی که رژیم لاغری دارند قرار بگیرد. ضمن اینکه میوه انبه باعث کاهش اشتها می شود که در نتیجه باعث جلوگیری از پرخوری می شود.

انبه سرشار از فیبر است ، فیبر موجود در انیه باعث می شود جذب چربی در بدن کاهش یابد و به کاهش وزن کمک کند. علاوه بر این موارد پوست انبه از ذخیره شدن چربی در بدن جلوگیری می کند که باعث کاهش وزن می شود.

نیکی این همه، بخدا جدی نگیر حرفا بهار و شهرزاد 

😩😩😩😩😩😩

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
😚😚😚

بچه ها، در مورد شب قدر کمی صحبت بکنید ، دوس دارم دیدگاهتونو بدونم، شهرزاد بهار نیکی مریم 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بچه ها امشب التماس دعا😚😚😚😚 امیدوارم همتون حاجت روا باشید عزیزای دلم به حق این شب عریز...

ممنون عزیزم ‌ همچنین 

نیکی این همه، بخدا جدی نگیر حرفا بهار و شهرزاد  😩😩😩😩😩😩

مهدیه‌ در گوشت‌ رو بیار یه چیزی بگم🤣🤣🤣

خودم هیچ کدومشون‌ رو نخوندم‌ فقط کپی کردم واسه‌ بهار و شهرزاد 😆😆😆😆😆